Treballada victòria vers el líder. ( Aleví )

Camp. De Catalunya 1ª Fase Aleví Nivell 2

C.E. Molins de Rei “Verd” – Handbol Claret (6 – 10).

Dissabte 17 de Novembre 12,00 h, l´Aleví visita al líder del grup a càrrec d´un Míster de circumstàncies.

Inici del partit amb un quintet expert i força defensiu que mira d´assegurar el marcador en aquest inici. El Claret ha sortit molt intens en defensa i això ha sorprès al rival que intenta arribar a la nostra àrea sense gaire èxit. Aconseguim tallar diversos atacs i ens distanciem 4 gols fins al final del quart.

En el segon la dinàmica segueix tot i haver canviat als quatre jugadors de pista. En Teo, molt concentrat, ajuda amb diverses aturades i suma efectius en els atacs actuant de cinqué jugador. El Claret s´imposa de nou amb claredat.

Al tercer període sembla que estem en un altre partit. Els nostres jugadors s´han relaxat en excés i la cosa pinta molt malament amb un 7 – 2 en cinc minuts. Tot i les instruccions des de la banqueta l´equip no s´adreça i cau amb un contundent 13-4.

Xerrada-bronca i cap al darrer quart. El Molins ha vist opcions i apreta moltíssim en defensa amb el consentiment de l´àrbitre, que permet massa contacte. Per sort els nostres nanos no s´arronsen i miren d´aprofitar la passivitat arbitral per frenar al rival al límit del reglament fet que, ajudat amb un 7 metres favorable, ens permet agafar 3 gols de renda fins al xiulet final.

Gran tasca d´aquest grup que millora dia a dia i permet pujar a la part alta de la classificació.

Felicitats

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail