CE Handbol BCN Sants Verd (21) – Handbol Claret (32) (Infantil Masculino)

Partit jugat el diumenge 18 de novembre de 2018 al CEM La Bordeta de Barcelona.

Justa victòria del nostre Infantil contra el Sants, en un partit on l’atac va predominar sobre la defensa en tots dos bàndols. Vam començar força inspirats en atac, assolint ben aviat una diferència de 4 gols a favor, fet que va obligar l’entrenador rival a demanar un temps mort vista l’excessiva permissivitat de la seva defensa. Nosaltres tampoc apretàvem massa en defensa, però els atacs amb èxit s’anaven succeint de manera que la diferència de gols a favor nostre s’anava mantenint i eixamplant.

Tret d’una fase del primer periode on el rival va moure bé la pilota en atac -repetint fins a 3 cops una mateixa jugada que no vam saber aturar-, la resta de partit va ser bastant còmoda, amb intercanvi de gols i poca aparició dels porters. Cap el final del matx es van intensificar una mica totes dues defenses, i es va veure algun gol de contraatac, un dels nostres molt maco amb vaselina inclosa.

En resum, bona victòria dels nostres infantils, amb bons detalls i també coses a corregir per a enfrontar-nos a futurs rivals.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail