les cròniques de la jornada

-Pre benjamí:
partit jugat divendres a casa del Virolai, club d’handbol mític de Barcelona, que feia molts anys que no tenia cap equip. Ara amb un pre – benjamí , esperem que sigui el primer de molts equips en un futur.
El nostres petits van tenir un partit plàcid, la major experiència dels claretians va ser motl important. Minuts per a tots, tots van intervindre i van poder llençar a porteria, i per tant una victòria pels nostres petits.
-Benjamí:
partit a casa del Liceo Francès, on els nostres benjamins van treballar fort, amb atenció especial a la defensa, intentant que no donar moltes facilitats. Al final es va aconseguir, i una bona i treballada victòria a domicili.
-Aleví:
primer partit a casa ( el primer de debó està aplaçat) davant el H. Ribes. Els claretians van sortir a tope, i els dos primers quarts van ser superiors als rivals, tant en atac com en defensa, afegit a la bona feina del nostre porter, va fer que el tercer, amb el canvi obligat del porter titular, fós més just , però que el jugadors del Claret, van poder tirar també endavant. Amb el partit ja a la butxaca, l’últim quart també va ser pels claretians, i una nova victòria, amb molt bon atac, i amb defensa que es pot millorar.
-Infantil:
Partit jugat a les instal.lacions de la bàscula, la nostra «casa», davant de l’handbol Agramunt.
Comença el partit igualat, amb intercanvi de gols, ells amb bona porteria, i bona defensa , fan que costi arribar a llençaments fàcils, tot és molt treballat. L ‘ agramunt amb uns tripleta de primera línia potent i ràpida castiga els claretians amb contracops i gols de 1×1.  L ‘ equip rival es posa damunt el marcador, amb seguretat i amb els seus millors jugadors sempre a la pista. Fa que s’arribi als minuts finals del partit amb 4/5 gols de diferència, i així amb el partit quasi decidit , l’Agramunt fa els canvis, a porteria i dels principals jugadors, que deixen el resultat final 16-18.
-Cadet:
partit a » casa» davant  l ‘ Handbol Canovelles. Comença el partit igualat , però a mesura que passen els minuts el Canovelles es posa al davant i va obrint diferència. La defensa del Claret ha millorat des de el primer partit, així com l’aportació de la porteria. Ens manca més convicció en el contratac, i que els nostres llençadors aconsegueixin gols. Es fan molts llençaments però tenim un % molt baix. No agafem la pilota i els llençaments no són óptims. Tot i això un 9-19 final ens deixa bones sensacions i defensives i molt a millorar en atac.
-Senior
Partit important a casa davant un rival millor classificat, que ens ha de donar la tranquilitat després de 2 derrotes consecutives i un 1-3 general; només s’ha guanyat un partit. El rival, H. Montgrí, amb gent més gran que el claret, comença tot igualat, tot i que el Montgrí, més efectiu en atac, amb una defensa dura, molt dura, fa que no estiguem a gust. Ells van fent gols, els posen davant el marcador, i el Claret, amb els llençaments una i altra vegada topant amb la bona defensa de l’equip visitant.
Temps mort local, i amb la mtja part , canviem de pla, intentem altre cosa, la defensa comença a mig funcionar i l’atac aconseguim gols. S’igualen els marcadors, el pla B funciona i arribem amb opcions d’empatar al final del partit, no ho aconseguim i 22-23 final, i gust agredolç, hem millorat, però no anem bé. No estem encara en setting competició i la cosa per lluitar per competir l’ascens comença a estar una mica perduda.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail