Sort dispar per als nostres equips

Pre – benjamí. Per fí comença la competició del Consell Esport Escolar de Barcelona, i anem a visitar els nostres amics del Club handbol Sant Andreu, i els més petits amb el debut d’en Aleix, Marc i Bernat, amb un partit molt divertit , ja podent fer jugades i combinacions , amb mots
llençaments i defensant ; tal i com els entrenaments practiquem. Així , s’aconsegueix un debut amb victòria, amb bon humor i bon ambient.

f88b03e6-8be3-4f37-9ea7-d83615aac216Benjamí.  També contra el Sant Andreu, i amb el debut d’en Mar , Martí, Pau i Marcel. Tenim davant un equip més experimentat i amb bons jugadros, lluitem i intentem fer combinacions i sobretot defensar, però ells estan un paset per davant del claret. Tot i això competim, i tot i la derrota , bon regust final, amb ganes que arribi el següent partit .
-Infantil.  toca partit a fóra, contra el club handbol Sant Feliu. Comença el partit molt coll amunt, amb un porter local molt bó, i no som capaços de poder fer gols fàcils, es produeixen els llençaments però no tenim efectivitat. En defensa, ens costa tancar les entrades i combinacions que fa la primera línia local i anem al descans 9-8 , tot i que estàvem 4 gols per sota.
260d67c1-6ed1-4a76-995f-dac8528cc9b4
La segona part comença diferent, aconseguim gols de contratac, i l’efectivitat augmenta, apretem també en defensa, els hi costa molt arribar a xutar fàcil, així la dinàmica canvia, amb un resultat final de 12-21.  3 gols rebuts en tota la segona part, aquest és el camí.
-Cadet: partit matiner diumenge a les 09:00, davant l’Egara Terrassa. Un equip local molt més fet, amb jugadors ae113d35-bb43-4d2c-a253-e1248df115b7experimentats. Un altre exàmen que el claret ha de passar, amb positivisme i el punt d’inconformisme per poder anar millorant ràpidament. El 37-7 resultat final ho diu tot. s’ha de millorar en defensa, ser més valent i sacrificat. En atac, intentar fer les coses sencilles, millorar quan llençar i fer combinacions sencilles. Poc a poc amb compromís, lluita , i intensitat la dfierències amb la resta d’equips s’aniran retallant.
Sènior. Partit davant la Salle de Sant Celoni, equip amb jugadors experimentats, però que el claret hauria de poder tirar endavant per anar escalant posicions a la classificació. Baixa de darrera hora , que fa que anem justets a l’extrem esquerra.
Comença el partit i el claret sembla adormit, no acava d’agafar el ritme i sempre a remolc del locals. Ells amb un bona defensa i bona porteria  fan que l’efectivitat que hem tingut darrerament baixi perillosament, i en atac amb llençaments llunyans, es posen clarament davant . La nostre defensa , pilar fonamental del nostre sistema de joc, no està on line, i així arribem final primera part 13-11. La segona , entrem més conectats, i comencem a fer gols, més fàcilment i tanquem una mica millor la porteria, arribem a 16-16; però un miratge, la defensa torna a ser fluixa, i l’atac amb % molt dolents, no hi ha manera. Final 27-23 , un toc atenció pel sènior, que no va saber jugar el partit. La defensa ha de tornar com sempre, i atac no podem llençar per llençar , sense combinar i confiar que tot s’arreglarà sol.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail