Primera jornada com a locals i arriben les alegries

Segona jornada de la temporada regular.
La propera setmana ja comencen les competicions del CEEB i la lliga del Alevins a la F.C.H.
Infantil. 
Primer partit a » casa» , juguem com locals a les instal.lacions esporitves de la Bàscula, a Montjuic. Davant de H. Cardedeu.
L’equip local surt seriós, sabiem que haviem de competir bé, i sobretot defensar més intensament que la primera jornada. Així comencem i així comença a haver diferències al marcador. La defensa provoca  xuts llunyans, que en Xavi atura bé, i provoquen contratacs , que fan augmentar la diferència poc a poc. Repartiment de minuts per tothom, i tothom aportant tant en atac com en defensa. Resultat final 32-6.
Cadet.
Partit davant H. Cardedeu. Després del primer partit, que vam patir una derrota molt dura; haviem de donar una passe endavant , tant en defensa com en atac. L ‘entrenador demana sacrifici en defensa, ajudes, i en atac assumpció de responsabilitats , i joc fácil. Ells amb més handbol que el claret , comencen a tenir diferències al marcador, però amb un bona defensa i en atac intentant fer les coses que es parlen als entrenaments, la diferència no és molt abultada. És el començament de la segona part, quan ens fan uns parcials molt grans que fan que marxin al marcador,  apretem en defensa aturem una mica la situació i en atac millorem, així queda el marcador final 12-35.  Un altre passet , debut d’en Jordan  i a seguir, amb positivisme i amb lluita
Sènior
Primer partit a casa, davant del Vilabreix de Girona. Surt el sènior fort en defensa, ser l’equip menys golejat la passada temporada ha de ser important, i així ho fem. Tanquem la persiana de la porteria, la primera part amb l’Oriol i la segona amb Dani.  Així , amb la defensa potent i amb ajudes , ens fan només 14 gols. En atac intentem córrer per fer gols fàcils, en atac estàtic amb en Martí de canoner, i les noves incorporacions també llençant de fóra. Així resultat final 30-14. Bona defensa i bon atac, podriem haver corregut més, però la setmana vinent més i millor
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail