Comença la temporada

Per fí comença la temporada regular pels nostres equips.
Aquest cap de setmana s’estrenen l’infantil , cadet i sènior, tots competint a la competició de la Federació Catalana d’Handbol.
infantil

El primer va ser l’infantil, amb desplaçament a Molins de Rei, estrena amb els nervis propis del primer partit, davant d’un rival que a la fi va ser superior al claret. Amb un equip molt ben treballat en atac,

amb combinacions molt bones , afegit a una bona defensa amb ajudes i intensitat van fer que el primer quart avantatge clar al marcador, amb un parcial de 14-8. Comença la segona part, el claret afina una mica la defensa i en atac troba la forma de poder atacar millor. 22-15 resultat final , amb un primer partit que ens marca que s’ha de treballar a tope per millorar i saber competir a més bon nivell.

cadete
El cadet també s’estrenava a Sant Pedor. Partit sense història, els nostres jugadors , tots molt novells, van pagar clarament la inexperiència en el joc, amb un marcador clar de 33-3. L’actitut va ser bona, tot i el resultat i a partir d’aquí s’ha de construir una bona defensa i anar millorant en atac, per tal que l’any vinent tenir més oportunitats de divertir-se. Aquest any serà dur pels cadets, però pas a pas conseguiran millorar i avançar.
seniro
El sènior, va debutar a casa del nou club d’handbol Espanyol. Un equip format per anar pujant de categoria, amb jugadors de bon nivell i sobretot molt corpulents. El claret va lluitar-lo, tot i tenir la primera línia limitada, va intentar fer-se fort en defensa, tot i que la primera part va acabar amb un 14-9 , molts gols rebuts, i en atac amb pérdues de pilota i errades normals pel primer partit, però que davant d’un rival de nivell deixar aquest parcial. La segona comença millor, ara si la defensa ja funciona millor , l’equip local necesita treballar molt les jugades, i es talla el contratac. Amb això i un atac més centrat, aconseguim reduir la diferència a 3 gols, 15-12, temps mort rival, pérdues de pilota del claret,  apretada final del claretians, que deixen el resultat final de 23-19. Bon regust final i bona estrena dels nouvinguts, Oriol a la porteria i Romain i Morgan , jugadors de camp. Preparats per la segona jornada, a veure si podem sumar els primers dos punts.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail