5a Jornada CEEB 2ª Fase Pre-Benjamí Grup 2

Sants UBAE “B” – Handbol Claret-Gràcia

Dissabte 18 de Febrer 10,00 h, al pavelló de l´Espanya Industrial els més petits es presenten amb tres baixes i un debutant.

Inici del partit amb un quintet compensat i força defensiu que mira d´assegurar el marcador en aquests primers minuts. El rival mostra feblesa i ens facilita bastant les coses i així el Claret van anotant. El Sants tan sols ha pogut fer xuts amb defenses a sobre i així la majoria de boles van a les mans del nostre porter. Els Claretians, també han enviat fóra diversos xuts cara a cara amb el porter però els que anaven ben dirigits han acabat a dins.

L´equip està inspirat i centrat en fer la feina ja que podem comprovar la pressió defensiva per part de tots, això és clau perquè el rival no pugui jugar còmode. Tenim alguna badada en el marcatge individual però res fora de la normalitat.

Al tercer període es produeix el debut d´un nou fitxatge, en Marc, que ha pogut gaudir dels seus primers minuts en pista molt recolzat pels seus nous companys que li han anat donant instruccions i consells.

Les cares de tots els components són de felicitat per la satisfacció de la tasca ben feta, els entrenadors del Claret estan plens d´orgull perquè els més veterans han agafat la responsabilitat i els més inexperts han seguit el ritme.

Gran partit nois!