Categoria Pre aleví — Safa Horta VS Handbol Claret

Tornem de les vacances de Setmana Santa i torna la competició. Partit difícil a casa d’un rival i un club on tots els equips tenen un molt bon nivell, amb bons jugadors. Un dia perfecte, solejat , surt l’equip de gal.la del claret i no comencem bé. Molt ràpid el SAFA  es posa per davant i el claret és incapaç de frenar els atacs rivals i fer un atac fluit i efectiu. Sense tensió i sense esforç no es pot fer res. Segon quart , amb petita «bronca» de l’entrenador, surt endollat, defensant molt bé, lluitant cada pilota, i en atac combinant. Hi han gols amb més de 3 pasades. Es guanya el quart sense molts problemes, i ja sabem el camí del tercer quart, que es torna a guanyar amb molt bona defensa i atac combinatiu quan es pot i directe també.
El darrer quart , comencem una mica despistats i ens fan un parcial de 4-0, que quan ens posem les piles , ja no podem remontar.
Partit empatat, on l’equip ha reaccionat i després d’un començament dubitatiu ha incrementat la intensitat i ha acabat a bon nivell.
Des de l’equip , tècnics i tota la familia de l’handbol claret, volem enviar una forta abraçada i molts ànims al nostre gran jugador Leo Medina. A recuperar-se al 100%