Senior masculino – VUELTA A LAS ANDADAS…

Partit corresponent a la 24ª jornada de la fase regular de Tercera Catalana Preferent Sènior jugat dissabte a les 20:00 a Vilanova i la Geltrú, davant el C.H.Vilanova

L’equip local aprofita la jornada per celebrar el ascens matemàtic  a la Segona Catalana, tot i faltar 2 jornades.

Per tant juguen l’equip local com a segon classificat davant del Claret penúltim classificat.

És un bon dia per fer un bon partit , seguir amb la línia dels darrers 3 partits, seriosos i lluitats fins el final.

Comencem amb 4×2 en atac, ens costa fer gol com sempre, però anem igualats amb ells 8-7 minut 17 de la primera part.  I a partir d’aquí Sant Tornem-hi, el Claret d’aquesta temporada, desconnexió total, la sang ja no bull per les venes del claretians i arribem al final de la primera part 16-8. Desastre total, i desànim general. Podriem marxar ja però encara s’ha de jugar la segona part. Hem fet 8 gols de 21 llençaments, no volem ni treure  el % per no fer més mal.

Sort d’en Pol Aymami a la segona part  l’únic jugador que va estar a l’alçada de la seva categoria, va mantenir el Claret amb un resultat de 29-19, aturant dos penals, contratacs , llençaments clars de 6 metres, en fí podriem haver patit una desfeta encara més gran i humiliant.

Amb aquest resultat , aconseguim matemàticament els descens de categoria, situació que ens hem guanyat a pols entreno rera entreno, jornada rera jornada.