Regal de Pasqua del Benjamí a Corazonistas.

9a Jornada (Aplaçat) CEEB 2ª Fase Benjamí Grup 1

Handbol Claret- Sagrat Cor (10 – 38)

Dijous 9 d´Abril 19:30 h al pati de l´escola. Les tres noies més veteranes del Claret així com en Noé, Aleix i Pol no han estat convocats. A l´equip li manca un grup de grans defensors i els que han jugat, en general no han estat a l´alçada en cap moment del partit.

H. CLARET: Adrià(2), Max(1), Guillem(4),  Adrien, Nico, Gerard, Marina, Sergi(1), Gabri(2).

El partit que hem pogut veure avui ens ha mostrat la realitat en quant al risc que suposava jugar a una categoria superior a la que li pertocava al grup. Al pati de l´escola  em pogut veure que els nois han abaixat els braços i que la diferència d´edat pesa massa en la mentalitat dels nanos del Claret. Han entrat a la pista convençuts de què la derrota serà irremediable i no han lluitat gens. Desconeixem si ha estat una actitud puntual o continuarà així fins a final de temporada però en partits anteriors ja havien mostrat aquesta manca d´ambició en algunes fases del joc. No era tan evident, ja que al estar el grup al complet no s´evidenciava de la manera que hem apreciat avui.

La coincidència de què bona part dels jugadors/res amb més caràcter hagin quedat a la grada ha estat clau. Sense adonar-nos que a la grada també han quedat l´esforç, l´agressivitat, el sacrifici i les ganes de què, encara que no guanyem els punts, els místers i els familiars puguin felicitar-nos per una tasca ben feta. L´actitud no es pot negociar. Si saltem a la pista a passejar-nos millor anar a la Sedeta i no passar una mala estona per culpa d´un marcador d´escàndol. Dels 9 jugadors/res que han actuat avui tan sols s´han aplicat 3, la resta ni han corregut, ni han defensat, ni han buscat passades als companys, ni tan sols han perseguit el seu parell al perdre una bola. S ha de fer entendre a molts d´ells que marcar 5 o 9 gols no garanteix res. Que no justifica una bona feina el fet d´atacar bé i deixar la defensa als altres companys.

Des d´aquí no volem burxar més a la ferida, tan sols plasmar una situació que entre tots/es hem de mirar de solucionar. Sobretot l´equip tècnic i els pares hem de prendre consciència de que a banda de com acabem aquesta temporada, hem de plantejar la propera sense topar amb la mateixa pedra. No deixem que els Guerrers/es del Claret avorreixin aquest esport, mirem de que recuperin allò que han perdut.

Aconseguim entre tots que tornin a saltar a la pista amb il.lusió. Pensem-ho…

Força Claret!