els seniors, donant la cara

Partit corresponent a la jornada 19 de la fase regular. Amb l’equip a la penúltima posició i sense opcions per mantenir la categoria s’enfronta al Handbol Polinyà 4t classificat.

Per arrodonir la situació , anem amb moltes, moltes baixes.

Primera part 14-11.

Resultat final 30-19. Vem aguantar dintre partit fins minut 10 de segona part.

-Dani Vicente, porter è GRÀCIES. Tot i problemes físics i alters situacions , va estar a la porteria com sempre, EXCEPCIONAL.  GOLEJADOR, va fer gol de falta directe, amb temps finalitzat del primer temps. Només per veure aquest gol valia la pena anar al partit.

-Pol Aymami, porter è GRÀCIES.  Tot i tenir febre, i medicant-se, va venir per ajudar l’equip. MOLTES GRÀCIES.

-Chachi Lopez, extrem esquerra è GRÀCIES.  Sense poder entrenar en tota la setmana,  va aportar gols, garra, i carècter l’equip. És un luxe tenir aquest jugador a la plantilla.

-Martí Sola , lateral Esquerra è GRÀCIES. Únic llençador de l’equip, davant un rival amb molta envergadura i pes, va donar la cara i va aportar gols.

-Albert Garcia, central è GRÀCIES. NO va jugar en la seva posició, i va ajudar l’equip.

-Marten Shirmer , central è GRÀCIES. Sense entrenar per motius laborals des de fa 6 setmanes, va venir per ajudar, en defensa i inclús fent dos gols.

-Davo Taboa, extrem dret è GRÀCIES. No havia de jugar per tema laboral, però va venir , es va buidar i va ajudar a l’equip.

-Marc Zanón , extrem è GRÀCIES. Primer any de Sènior i li  toca fer feina de veterà. Tot i el “marrón” va aguantar el tipus. Aquest partits li serviràn molt les properes temporades.

-Ferran Codina , pivot è GRÀCIES. Buidant-se en defensa, i intentant trobar oportunitats a l’atac, mig d’una defensa complicada.

-Enric Sebastià, pivot è GRÀCIES. Com sempre, sumant, defensant al 120 % , ajudant l’equip i l’entrenador.

-Enric Farguell, pivot è GRÀCIES. Defensant al màxim, barallant-se a l’atac, i tot i estar mig lesionat, deixant-se la pell.

-Oriol Samaranch , pivot è GRÀCIES. Primer partit des de la lesió important de principi de temporada, lluita i esforç.

-Gus Miguel, pivot è GRÀCIES.  Partit després de 3 setmanes de baixa per lesió. Va jugar de lateral dret i com sempre, es va sortir, va fer gols de 9 metres, i tot i els patiments va ajudar l’equip.

-Isabel Barrera, delegada è GRÀCIES.  Va aguantar el partit, amb el nostre patiment, i ens va estalviar de la multa.