Festival de gols vers Sant Martí.

Dissabte 21 de Febrer 11,00 h, al pavelló de Sant Martí els més petits s ́enfronten amb els

H. CLARET: Pili(4), Jordi(6), Alex(2), Marc(2), Carolina(7), Aleix(1), Pol(5), Camila, Noé(3),

Inici del quart amb un quintet expert i força defensiu que mira d ́assegurar el marcador en aquest inici. El rival mostra feblesa i ens facilita bastant les coses i així les noies van anotant, l ́Alex s ́estrena marcant un gol en aquesta lliga i mostra millora des que va començar a practicar aquest esport.

El Sant Martí tan sols ha pogut fer 4 xuts franc a porta i la resta han anat fora pals. Els Claretians, també han enviat fóra diversos xuts cara a cara amb el porter però els que anaven ben dirigits han acabat a dins. Guanyem 6 a 2, s ́ha vist un inici Es reprén el partit amb bones sensacions. L ́equip està inspirat i centrat en fer la feina ja que podem comprovar la pressió defensiva per part de tots, això és clau perquè el rival no pugui fer més de tres passades seguides. Gran tasca anotadora d ́en Pol i en Noé, que golejen amb facilitat i remarcar el gran moment de l ́Aleix que reparteix joc i defensa com mai s ́havia vist.

Els jugadors del Sant Martí no poden arribar a la nostra àrea sense que un o dos jugadors Graciencs s ́interposin en la jugada, tots han lluitat convençuts en guanyar el Al descans els Místers arenguen als seus jugadors/es a mantenir el bon nivell mostrat i no relaxar-se, s ́han de sumar els punts com sigui.

Al tercer període ens trobem amb un contrari que ens dona poca feina per llançar. Els handbol.listes del Claret estàn gaudint molt, a vegades guanyar amb facilitat també agrada. El rival acusa la pressió i malbarata la majoria de llançaments dels que disposa i els nostres, tot i que fallen alguns, estan fent bons percentatges cara a porta. Un cistell de gols gràcies a la gran actitud mostrada, guanyem 11 a 2.

Anem a tancar el partit en el darrer quart amb els nois/es eufòrics i amb ganes de més. La majoria dels Claretians ha anotat i és símptoma d ́una gran millora i compromís. La debilitat del rival ajuda a què combinem passades i ajudem en cobertures defensives cosa que, fins el dia d ́avui no havíem pogut presenciar. Continua la gran activitat defensiva així com el repartiment de gols, fi del matx amb un parcial de 8 a 2.

Les cares de tots els components són de felicitat per la satisfacció de la tasca ben feta, els entrenadors del Claret estan plens d ́orgull perquè els més veterans han agafat la responsabilitat i els més inexperts han seguit el ritme, ja esperen repetir una exhibició com la d ́avui en un futur no gaire llunyà.