El senior continua amb la mala racha de partits

Partit disputat en dissabte a les  12:30 del  matí , horari no habitual degut al Carnaval, a Agramunt.

Partit que disputem contra el darrer classificat, que no ha puntuat en les 16 jornades disputades.

Partit que no ens arriba en bon moment, de fet fa moltes jornades que no és el nostre moment. L’entrenador només demana lluïta i sobretot intentar que siguem els primers en donar-li 2 punts.

Comencem concentrats , i tot i fallar llençaments, perdre boles i no estar especialment fins, arribem minut 22 del primer temps amb el resultat de 5-10; la defensa i el nivell del rival provoquen aquest marcador.

Temps mort en aquest  moment, on l’entrenador vol serenar el ànims, i afiançar la situación de l’equip. Hauriem de portar 4 ó 5 gols més, però hem d’apretar per trencar definitivament el partit. Però , sembla broma, i ens fiquen  4 gols en 8 minuts i nosaltres 1.

Per tant mitja part 9-11

Al vestidor, s’intenta donar un toc d’atenció, hem de ser més fiables, hem de tornar a agafar distancia al marcador, ja que la colegiada que xiula l’encontre a vegades ens despista.

Minut 15 , l’entrenador llença la toballola, 19-13, un parcial de 9 a 2  (encara no sabem com ho han pogut fer) ens mata, l’equip no té ànima, i només un darrer esforç , no per part de tots els jugadors; fan que acaben  24-21.

Primers punts pel cuer del grup, i nosaltres si encara teniem una mínima esperança de salvació , queda difuminada i dilapidada per una actitut i una situació incomprensible.

Les jornades que resten , seran un patiment important, fins la consecució del merescut descent, que ens hem guanyat només en la primera volta.

L’equip per afrontar la temporada vinent, necessita canvis , tant en la direcció técnica (això ja està establert)  com en alguns jugadors. L’arribada de jugadors juvenils ha de ser el punt inicial a una nova etapa al sènior del Claret