Empat pol.lemic del Pre-Benjamí vers Sagrat Cor

4a Jornada CEEB Pre-Benjamí Grup 1, Dissabte 15 de Novembre, 16,30 h al pati de l´escola en una tarda dominada pel fort vent.
L´Equip es presenta amb moltes ganes de mostrar a la pista l´aprenentatge dels darrers entrenaments i partits.

H. CLARET: Gabriel, Noé(1), Gerard(1), Pol, Nico(3), Aleix(1), Adrià(2), Max, Pili, Adrien, Guillem(4), Emma(1), Carolina(1).

El matx arrenca amb molta intensitat per part d´ambdós equips que defensivament són molt incisius, cosa que obliga a aturar el joc sovint degut a les faltes. Fer esment de la manca de punteria en els nostres xuts amb cinc errades davant la porteria rival només en aquest quart. També remarcar l´efectivitat del porter Gabriel amb sis aturades de molt mèrit. Al final, marcador molt curt amb 4 gols i tan sol un anotat per part del Claret. Regalem el primer quart per 1 a 3.DSC_0126

Cinc nous jugadors a pista al segon quart. Continua la gran feina en defensa obligant a l´àrbitre a xiular alguns penals però la nostra porteria és molt segura gràcies a en Max. A l´àrea rival els nostres llançaments són precisos i tan sols fallem tres xuts. Molta col.laboració en atac amb passades ràpides i repartiment dels gols entre els quatre jugadors Graciencs. El rival no pot frenar l´empenta del Claret i guanyem el quart per 6 a 2.
Durant el descans es poden escoltar diverses opinions respecte a l´arbitratge, ja que l´excés de rigorositat no permet gaudir d´una continuïtat en el joc. El tercer quart comença amb l´equip una mica relaxat i en pocs minuts ja perdem per tres gols. Per precaució els tècnics canvien a en Guillem per haver rebut un cop però l´esforç per igualar el marcador no obté la recompensa desitjada tot i les bones parades de l´Adrien. La pressió per part de Corazonistas evita que poguem anotar amb facilitat i ells mantenen la renda fins el 5 a 3 final. Es tornen a sentir protestes del públic cap a l´àrbitre. De nou cinc canvis i el darrer quart ja s´inicia amb moltes imprecisions pels dos equips, faltes i dues targetes grogues pel Míster i per en Max del Claret. La banqueta de l´equip visitant pressiona al´àrbitre mentre el marcador reflecteix un empat a dos que es fa etern pels nostres jugadors.

Aconseguim marcar un gol en una jugada aïllada motiu pel qual  l´entrenador rival s´encara  amb l´arbitre i això li val una exclusió de 2 minuts. A partir d´aquí i  amb  superioritat numèrica, el Claret marca un altre gol i guanya el període per 4 a 2. Enfrontament molt igualat que acaba en empat. Un punt insatisfactori pel Claret però que ens dóna més força per pròxims partits.

Comentar també que als cercles esportius ja corren rumors sobre la gran tasca i esforç de les tres jugadores de l´equip que amb la seva disciplina fan millors als seus companys i ajuden a què l´equip creixi i millori.

Fer esment que al final del partit es va produir un comportament antiesportiu per part d´algun component de l´afició de Sarrià cosa que des d´aquí reprovem i desitgem que no es torni a repetir. Evitant fets com aquests  ajudarem als nens a aprendre a guanyar, a perdre i sobretot a respectar als altres.