Segon partit i primera victòria del Pre-Benjamí.

Dissabte 8 de Novembre, 10:00 h al pavelló Municipal de La Verneda en el segon partit del Pre-Benjamí Claret a la competició del Consell Escolar de Barcelona contra l´Escola Voramar.

Tots els components de l´equip amb la lliçó ben apresa després de la darrera derrota arriben disposats a corregir els errors que varen condemnar el resultat contra el SAFA Horta.

H Claret: Pili, Adrià (15), Emma (1), Max (2), Carolina (3), Aleix, Nico (1), Pol, Guillem (6), Noé (1), Gerard (3), Adrien, Gabri (2).

Primer quart amb molt bona intensitat defensiva i gran encert en els llançaments del Claret que van entrant a la porteria rival. Encara que dos jugadors molt hàbils del Voramar eviten que no marxem amb claredat al marcador. Remarcar que, en aquest inici, es poden observar les variacions tàctiques que els entrenadors del Claret han aplicat amb unes alineacions més equilibrades així com un joc més actiu que fan que guanyem per 9 a 6.

DSC_0222

Comença el segon quart amb l´equip totalment renovat i potser amb un excés de confiança pel resultat del primer quart fa que anem a remolc durant els 10 minuts. La dificultat per fer forta la nostra àrea sumat als errors de punteria en els nostres llançaments van minvant la moral dels hándbol.listes del Claret que justos de recursos perden el quart per 10 a 7.

La xerrada tècnica durant el descans dona resultat i comencem el tercer quart molt motivats. Veiem moments amb bones passades per part dels nostres i gràcies a això tots els jugadors/ores anoten gols. Llàstima la lesió d´en Pol que obliga a demanar el canvi però per sort l´equip no s´en resenteix i continua en bona línia. El Voramar llença poc i amb poca claredat però amb molta sort i ho anoten pràcticament tot, s´ajusta molt el marcador però al final el quart és nostre per 8 a 7.

Comença el darrer període amb el Voramar abocat a la nostra porteria i moltes dificultats per poder aturar-los, la nostra defensa no aconsegueix frenar la pluja de xuts del rival. A destacar la gran tasca del porter Adrien que ajuda a què la màxima diferencia no vagi més enllà de 3 gols.

En Víctor i en Martí, veient que l´equip no pot fer un pas endavant i que el Voramar marxa al marcador, decideixen fer canvis. Una acció ja planificada per intentar rematar el partit amb una victòria. A partir d´aquell moment, els allà presents vam gaudir dels millors minuts

d´aquest jove equip durant tot el partit. Intensitat defensiva, llançaments ajustats, combinacions, passades precises, aturades de mèrit i esforç, molt esforç. El Voramar no havia previst aquest canvi en la tònica del joc i només pot anotar un gol més. Els nostres sumaven gols des de totes les posicions fins a assolir el 10 a 5 final.

Dos punts molt importants en una pista molt complicada i contra un rival que millora a cada partit.

Felicitar als jugadors i Tècnics del Claret així com als familiars i amics que van empenyent a l’equip per aprendre dia a dia.