No va a poder ser. el sènior es deixa dos punts més

JORNADA 5 . Pavelló de la Nova Icària

POBLE NOU 37 HANDBOL CLARET 33

Handbol Claret: Pol A., Gustavo (9/3p), Martí (5), Marc(1), Alber (2), Aram(3), Muns (3) – Equipo inicial- Juanito (4), Txatxi (3), Enric F. (2),  Ferran (1), Dani, Pedro, Pol C.

L’equip sènior va afrontar la convocatòria amb la luctuosa noticia del traspàs de la MONTSE, l’esposa del nostre amic i ex entrenador KIM Lozano. Sense temps material per sol licitar la suspensió de l’encontre, l’equip honrà la seva memòria lluint un braçalet negre i dedicant un minut de silenci a la nostra malaurada amiga.

La què semblava una jornada que havia de donar tranquil·litat en la classificació i, fins i tot, una posició privilegiada, se’n va anar en orris. El POBLE NOU, què no havia puntuat fins ahir, va demostrar ésser un equip lluitador, seriós (sobretot en atac), molt resolutiu i de transicions ràpides. Val a dir, però, que la baixa intensitat defensiva mostrada per l’esquadra gracienca i la exasperant lentitud a l’hora de replegar-se, varen adobar les tesis ofensives proposades pels de Sant Martí.

IMG_4082[1]

S’inicià el partit, i un 0-2 en els primers minuts, semblava marcar el guió previst. Tot plegat, fou un miratge. L’equip de casa es mostrà molt eficaç en atac i al minut 10 ja lluïa un 8-7 favorable. El 14-14 en el minut 20 i el resultat de 19-17 a la mitja part, confirmava la debilitat defensiva d’ambdós equips.

En la xerrada pre partit i durant les reflexions al descans, l’entrenador claretià intentà activar les alertes per evitar un excés de confiança , i demanar aquell punt d’intensitat imprescindible. Les arengues, però, foren en va. L’ equip semblava massa relaxat.

A la segona meitat el Poble Nou sortí amb ganes de sentenciar i al minut 40 ja es distanciava per 5 gols (25-20). Els nostres varen voler reaccionar, però els nervis i una intensitat mal entesa (dues exclusions de 2 ‘ en els minuts 46 i 49) no van ajudar gens. D’altra banda, la mala punteria dels tiradors va fer que el porter contrari fos “heroi per accident” del partit. S’entestaren en no col·locar els xuts i llençar tirs centrats, com si es jugués a “ esclafar porters” (tretze xuts fallats només en la segona meitat).

A les acaballes, a tres minuts del final, el Claret remuntà i va tenir pilota per quedar a dos per sota. Tres pilotes perdudes consecutives (onze a la segona meitat) van propiciar tres contraatacs , la qual cosa feu que el partit acabés amb la merescuda victòria de l’equip de casa.