2 punts molt importants, ja ens resten 2 menys per objectiu.

Handbol Claret 28(13) – Handbol Pardinyes 27(14)

Handbo Claret: Dani V, Marti (2), Chachi (9/5p), Sergi C (4/3p), Muns, Ferran C, Gustavo (7/1p) – siete inicial – Fabio (1), Oriol (1), Mateo (4), Enric Sebas, Pol A, Davo, Joan F.

Primer partit a “casa” de la temporada contra Handbol Pardinyes, equip de Lleida que la passada temporada militava a Segona Catalana.  Amb una convocatoria equilibrada i amb l’ajut del nostre home Vueling, David Mateo; comencem el partit , davant un rival que sabem que ha de fer les coses bé,   davant un molt bon equip i molt bon club.

Les previsions es compleixen, comença el partit igualat.  A l’atac tenim estones d’encert amb accions “tontes”, ells fan alguns gols fàcils de contratac. Nosaltres veiem amb certa claretat els forats davant una  defensa de l’equip de Lleida, molt oberta, i aconseguim gols fàcils i situacions de penal que el Sergi C. s’encarrrega de transformar com si fós en Txatxi. I arriba la lesió del Sergi, un susto , molt gran, pensant in-situ que el genoll havia patit una lesió greu, però que després de les exploracions posteriors s’ha quedat en un esguinç , que tenint en compte que els del Claret tenim gens de Lobezno dels X-Men, doncs en un parell de dies recuperat. Aquesta baixa ens despista i ells marxen el marcador, d’un parell o 3 de gols. Temps morts , per “centrar-nos” de nou en la feina, i acabem 13-14 la primera part. A la defensa aconseguim tancar llençament de fora, i pivot, però el central, petitó però amb una molt bona qualitat, es destapa com llençador davant la passivitat dels defensors centrals, i fa 4 gols seguits.

1452462_10200815509264261_1184885452_n

La segona part comença igual que la primera, tot igualat, ells van anotant gols fàcilment, i nosaltres no acabem de dominar el tempo del partit.  L’àrbit ens comença a despistar definitivament, no sembla que el criteri de les exclusions sigui el mateix a les dugues àrees, amb exclusions locals, que fan que estiguem molts minuts 1 menys, i ells, sense aquest càstig. I així en Txatxi és desqualificat minut 11 de la segona part per llençament de penal que , amb el porter movent-se , impacta a la cara. Ja ens acaben de matar. S’escapen de 2-3 gols, però apretem en defensa, tot i les exclusions, ells comencen a fer figa física, i nosaltres aguantem el tipus, i si l’equip era afortunat per tenir a en Daniel Vicente a la porteria  aquest any també tenim a  Pol Aymami, digne opositor a ser santificat en breu, que atura els llençaments del de Lleida. I tornem , com la passada jornada, a arribar minuts  finals, amb opcions,  anem retallant i ens possem 2 per sota.  Pol atura, I anotem, el Sr. David Mateo  pren la responsabilitat de rebre el primer  “cop” en cada atac, I fa que la resta pugui acavar atac més plàcidament. I així arribem els 30 darrers segons, empat a 27, temps mort i dissenyem jugada. Xiula àrbit I falta, com estava previst. Treiem falta , I en rebre David  Mateo, troba forat penetra I gol, 28-27, resten 3 segons. Ells intenten llençament però no hi havia temps.

2 punts molt importants, ja ens reten 2 menys per objectiu.

Diumenge proper, contra Handbol Ègara, que sembla serà un dels líders del grup. Esperant que en Sergi es recuperi aviat i la resta a continuar lluitant.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail