El Primer equipo consigue un punto a domicilio. CH Martorell (13) 27 – H Claret (13) 27

El primer equipo empata en su primer partido de temporada. La sensación, positiva, es que los visitantes ganamos un punto.

H Claret: Dani V. (1), David M. (1), Fabio (4), Marc Z. (2), Alexis, Ferran, Gustavo (6/1p) –siete inicial– Enric S. (1), David T. (1), Joan F. (3), Toni L (8/3p), Enric F, Pol A, Marten.

Primer partit de l’equip sènior de la temporada 2014-2015, a Tercera Preferent.

Jugant com a visitants, arriba el primer partit de la nova temporada, amb les incorporacions dels juvenils que han pujat al primer equip , i  amb canvi d’entrenador vers la temporada passada

Casualment la temporada passada vem tenir el primer partit també contra el Martorell  i a la seva pista

Convocatoria condicionada , que va fer que l’equip estigués una mica desequilibrat amb moltes segones línies i molt justets de primeres.

L’entrenador al vestidor comenta  que veu l’equip una mica relaxat i assegura que el partit será complicat, ja que l’equip rival s’ha reforçat i ha canviat molt vers la temporada passada.

Dit i fet , comencem molt nerviosos , no estant dintre del partit i això ens fa perdre pilotes I propiciant contratacs rapids i fàcils, que provoquen un 11-5 de parcial i temps mort .

Després temps mort i primers canvis a la pista, la defensa es tanca, San Daniel Vicente comença el seu recital i l’atac comença a funcionar una mica millor,podem fer algún contratac fàcil molt ben finalitzats pel “jove” Chachi López, i comença a funcionar la conexió amb els pivots. Així arribem al  13-13 a la fi de la primera part.

La segona, amb canvi a la portería, debut oficial del nou “Sant” de l’equip , Sant Pol Aymami.  Entren en una fase d’interncanvi de gols, sense que cap equip controlés el joc,  i faltant 10 minuts hem d’utilitzar el nostre porter Dani , com lateral xutador.

La cosa continua igualada, amb fase encerts i errades semblants, fins que ells s’escapen en el marcador d’un parell de gols. L’equip prova solucions però no acava de donar-li la volta, en Fabio assumeix la responsabilitat mantenint l’equip i arribem minut 27 amb resultat 26-23 , amb pilota d’ells. L’entrenador anava a sol.licitar temps mort, però no acava fent-lo donant el partit per perdut. Ells llencen i el nostre porter atura, i fem gol. 26-24, però el següent atac el  Martorell fa gol, 27-24, s’atura el crono els 28 minuts , i bola pel Martorell.

Dolenta selección de llençament  , aturada del nostre porter, i fem gol ràpid, 27-25.  Amb bola Martorell, bona defensa, dolenta selecció , aturada i gol : 27-26. I per tercera vegada ,  no seleccionen un bon xut, aturada d’en Pol i recuperem bola. Ara sí que demanem temps mort, resten 7 segons i tenim bola al nostre camp. Disseny de jugada rápida, i  amb un pressing no esperat per part del Martorell,  la bola li arriba a en Fabio, que entra per l’extrem amb tot i penal. Un penal que molt pocs àrbits s’haguessin atrevit a assenyalar.

Després de tot el partit llençant els penals en Chachi, havent errat un , li cedeix  “l’assunto” de llençar-lo amb el temps exhaurit a en Gus. Gustavo no falla i 27-27.  Vem guanyar un punt, que ens ha de servir per entrenar amb més ànims i concentració el proper partit.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail