El sènior es jugarà tot la propera setmana

Benjamí

Partit on el benjamí s’ha vist superat en tots els aspectes envers la Salle Bonanova.

Durant tot el partit ens ha costat molt atacar degut a la rapidesa defensiva de l’equip rival i la nostra falta d’efectivitat en les passades i els desmarcaments.

La defensa ha sigut encara pitjor que l’atac, amb bones accions puntuals, però una falta d’intensitat increïble en tota la resta d’accions.

El pitjor que ens emportem del partit ha estat l’actitud al ser superats una i altra vegada. Hem tirat la tovallola des d’un primer moment i no hem pogut fer res davant un rival tan superior a nosaltres

Aleví

Darrer partit oficial de la temporada contra el Sant Andreu
Ara ja només restaran partits Amistosos de la diada d handbol
Dos pirmers quarts que hem estat superats en defensa i el nostre atac era molt dificultós , el Sant Andreu amb molt bona defensa apretavem i no podíem arribar amb claretat , i ells en atac arribàvem fàcil i amb bona eficàcia
Els darrers dos quarts més igualats , la nostre defensa ha pujat en intensitat i en atac em pogut arribar i convertir
La temporada s acaba i només resta gaudir del final

Infantil

Mal partit de l’Infantil que cau davant handbol Sant Llorenç. L’equip s’ha vist quasi superat en tot moment. A l’inici i durant la primera part semblava que estàvem allà però el seu joc ràpid, sobretot en atac ens ha anat menjant poc a poc fins que l’equip de manera individualment ha anat decidint plegat. Cal reflexionar i aprendre dels errors.

Cadet

Penúltim partit de la temporada a casa ( la bascula ) davant del Sant Joan Despí
Hem sortit sense cap intensitat , ni en defensa ni atac
Ells anàvem fent gols sobretot des dels extrems i nosaltres amb un joc lent i sense ganes , molt individualitzat 16-15 final primer temps
Enèsima Bronca de l entrenador al vestidor i final 34-23 . Quasi tot lo que no s ha fet la primera part , a la segona si i d aquí el parcial de 18-8

Senior

Últim partit de la lliga de la fase d’ascens per a l’equip sènior. On es jugava l’ascens directe contra l’H Igualada, ja que qui guanyés el partit ho faria directament.
L’igualada no ho va posar fàcil als nostres, primer amb l’horari del partit, a les 16:00 de la tarda i segon amb els reforços de jugadors que habitualment juguen a l’equip de categoria superior d’aquest club.
Tot i així els nostres van fer una bona feina durant gairebé tot el matx amb una bona defensa que mantenia un marcador ajustat arribant a un 13-12 a la primera part.
A la tornada la segona part va ser similar durant almenys 15 minuts. Els equips s’alternaven al marcador cadascun fent valer les seves armes. Després els nostres es van desinflar acusant el cansament i la falta d’idees en atac, cosa que va fer que l’Igualada s’enlairés del marcador en quatre o cinc contres seguides. Al final del partit el marcador reflectia un 30-23.
Ara una vegada acabada aquesta fase el sènior encara disposa de dos partits més per poder pujar de categoria. Serà una eliminatòria contra l’H Egara de Terrasa.