Jornada del cap de setmana 7 – 8 de maig

Benjamí mixt


Partit a casa de Corazonistas que acaba amb un resultat de 23-14.

Primera part on el que més a destacat ha estat la porteria, amb moltes i molt bones parades del nostre porter. En atac hem estat prou ràpids però hem fallat moltes ocasions claríssimes. La defensa ha fallat una mica, sobretot en controlar a l’oponent directe en les faltes properes a la nostra porteria.

Segona part més o menys igual encaminada que la primera, atacat molt ràpid i amb un bon joc col·lectiu, però un altre cop ens ha faltat efectivitat de cara a la porteria contrària. En defensa hem aconseguit tallar diverses pilotes, però quan entraven en carrera ens superaven per velocitat i acabaven sols a 6m.

A la tercera part hem començat a abaixar el nivell. L’atac ha estat més individual però l’efectivitat ha augmentat i la defensa ha abaixat la intensitat.

La quarta part ha estat la pitjor de totes. Amb un atac molt lent i on costava molt anar cap endavant, a més cal afegir la gran quantitat de pèrdues de pilota que hem tingut per errors tontos. La defensa també ha decaigut molt.

En resum partit que ha anat de més a menys, però que tot i el resultat deixa un bon sabor de boca i ens ajuda a recuperar sensacions dels últims partits.

Alevi


Partit que hem jugat a la pista del safa Horta amb només 5 jugadors de l equip ens ajuda la Norah del benjamí
Partit on hem estat fluixos en defensa , ell@s eren ràpid@s i llençaven sempre molt còmodes
Hem fet algunes combinacions en atac , però en els llençaments tampoc hem estat excepcionals . 47-24 resultat que ho deixa clar

Infantil


Partit de l’equip infantil a casa davant UE Sarrià. L’equip anava marcat per baixes sense canvis ni porters. A priori era un partit fàcil (l’anada vam guanyar +10) però amb aquestes circumstàncies s’ha anat complicant. Els jugadors de pista han patit fins a l’últim moment, però així i tot han aconseguit la victòria per un gol. Els nois sempre han estat per davant del marcador amb una diferència d’un o dos gols. El cansament ha anat passant factura durant el partit, l’altre equip tenia molts canvis i jugaven al contraatac.

En atac no s’ha fet un mal partit, cooperació i col·laboració per part de tots. En defensa costava poder mantenir sempre la mateixa intensitat. Felicitar els jugadors pel gran esforç que han fet a pista i agrair a l’Edgar i al Víctor per col·laborar fent de jugadors-porters.

Cadet


A casa davant el Cornellà , sabem que és un equip molt ordenat , amb atacs moooooolt llargs ; un bon extrem esquerra , i bon pivot .
Nosaltres els hem deixat fer el seu partit , 12-13 la pirmera part però sense jugar a res
La segona part han marxat 15-21 . El seu extrem esquerra i el pivot han marcat quasi tots els gols i tot i intentar ho sense molt criteri hem perdut 28-29
Fa temps que hem perdut el joc que fèiem , i no sabem com recuperar ho

Juvenil

Senior

Partit el diumenge a la tarda a casa del Montmelo.

El partit començava molt bé per als nostres aconseguit un 1 a 5 inicial, que feia veure la possibilitat de guanyar el partit, una bona defensa i una encertada presa de decisions en atac feia que s’arribés a aquest avantatge al marcador.
A partir d´aquí el Montmelo va demanar temps mort que va aconseguir recuperar la distància presa, fruit de cinc atacs que el nostre sènior gairebé va regalar amb diverses pèrdues de pilota.

A partir d’allà el partit va ser una presa i arronsa per part dels dos equips que encara que sempre comandant el Montmelo al marcador, les diferències sempre era d’un o dos gols.
A la segona part més del mateix, fins arribat el minut 20 on el cansament va començar a causar estralls als nostres cometent més errors dels necessaris ofensivament, fent que el nostre marcador deixés d’augmentar.

Al final del partit el marcador reflectia un 21-15, que feia que el Montmelo aconseguís l’ascens matemàtic i que demostrava la poca falta d’efectivitat en atac dels del Claret. La setmana que ve primera final de les dues que els esperen. Ja que amb dues victòries l’equip estaria ascendit.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail