Pre-Aleví – merescuda vistòria a Sants

Partit molt intens des del primer minut. El CH Sants ens sorpren en els primers minuts gràcies a la seva velocitat i, sobretot, corpulència. El resultat és de 4-1 en 3 minuts. Però els nostres jugadors, es saben recomposar i en 3 jugades de contraatac aconsegueixen igualar el marcador i la primera part que acabarà en empat. La segona part ha estat clarament guanyada pel Claret amb una molt bona defensa i unes molt bones aturades del nostre porter que ha permés que el Sants no hagi pogut anotar fàcilment. En la tercera, el Sants, un bon equip, sabedor que s’hi jugava el partit, ha sortit a totes i ha guanyat sobrada i merescudament. En la quarta, es notava en els dos equips que aquest era el moment de la veritat. Els Claret ha sortit concentrat i, sobretot, molt intens en el seu joc, sense deixar jugar als juagdors clau del Sants i aprofitant les seves oportunitats. Les aturades del nostre porter i la intensitat en la defensa han permés llençar molts contraatacs que han permés que els nostres jugadors s’enduguessin una gran i, sobretot, merescuda vistòria

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail