Infantil – Derrota merescuda, el Claret

Partit corresponent a la darrera jordana de la primera volta de la segona fase pel nostre infantil mixt.

Anem a jugar a Sant Andreu de Barca, un rival que ja hem jugat i que vem aconseguir un empat una mica enganyós.

comencem seriosos, forts en defensa, i en atac ràpids i segurs, això fa que guanyem els primers 12  minuts, per 2-3.

Ells tenen jugadors incisius , amb penetració i llençament, però estem forts i el nostre porter està fi. Només tenim un petit però, hem fallat diversos llençaments de 6 metres sense oposició. El seu porter és molt bó, i està fent molt bé la seva feina.

El segon quart comença amb petita apagada en atac, arribem pels extrems i els llençaments no son efectius, el porter local es fa molt gran i ho atura tot. Per contra el seu atac rutlla millor, i acava el segon quart 4-1. Per tant mitja part amb un resultat de 6-4. No és greu, però la sensació no és bona. La pressió del públic local, a més de la pressió que rep el col.legiat; amb decisions extranyes, deixen aquest regust negatiu de cara a la segona part del partit.

entrem concentrats, tenint oportunitats en atac, però el seu porter continua fent un molt bon partit. El claret, apreta en atac i en defensa, però ells han trobat un filó amb els llençaments des de molt lluny, que no sabem aturar. Ens guanyen la part 4-3, i el marcador global ja és de 10 a 7. No està impossible, però hem de donar-li la volta a la situació.

El darrer quart comença amb molt ritme, dels dos equips, fem gols però ells també. Els llençaments de fóra, i situacions clares que no fem , i el final del quart amb 7-4, i un resultat final de 17-11.

 

Derrota merescuda, el Claret, no ha sabut jugar davant un rival amb molta presència física i molt ordenats, i amb una tàctica molt bona .

Ens han d’activar pels propers partits que es preveuen també competits i divertits.

Aquests partits, davant de bons rivals, amb ambients difícils i amb decisions arbitrals complicades d’entendre, són els que fan evolucionar a l’equip i que fan madurar a tots els jugador@s.

A entrenar més fort aquesta setmana

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail