Pare Manyanet – Handbol Claret.

Divendres 18 de Gener 18,45 h, al pati del Pare Manyanet, l´Handbol Claret visita Les Corts

amb un equilibrat equip amb quatre  jugadors debutants reforçat amb cinc del Benjamí.

H. CLARET: Pili(1), Jordi(4), Alex, Marc, Carolina(2), Aleix(2), Pol(2), Camila(1), Noé(3).

Per a la meitat de l´equip aquest partit és el primer en Competició i aquest factor es pot

apreciar des que l´àrbitre xiula l´inici del matx. Els jugadors novells, triguen uns minuts a

adonar-se´n que això és de debò i que hauran de treballar força per no encaixar un marcador

exagerat. Els més experimentats es troben una mica desorientats sense els seus companys del

Benjamí i els costa agafar el control del grup. A partir d´aquell moment l´equip es posa les piles

i els jugadors del Manyanet ja no veuen porta amb tanta facilitat.

La defensa és intensa i encara que apareix alguna distracció de marcatge l´equip aguanta al

rival sense donar massa facilitats.

Quan l´equip s´ha començat a entonar ja anàvem sis gols per sota i ha estat impossible igualar

el marcador. Perdem per 13 a 4.

El segon quart de seguida ens mostra que els jugadors habituats a competir planten cara al

contrari sense complexos. La igualtat està reflectida a la pista i veiem uns minuts emocionants i

molt igualats, l´equip pitja defensivament i prova llançaments contínuament. Ens xiulen un

penal en contra que ens fa perdre l´avantatge del marcador i si no hagués estat pels sis xuts

fallats hauríem guanyat el quart. Empatem a 4.

A la represa el Claret intenta fixar al contrari en defensa però es troben amb molts problemes,

ja que la diferència d´envergadura envers alguns jugadors del Manyanet fan que sigui molt

complicat aturar-los. Així i tot els nostres miren d´obstaculitzar els llançaments sense gaire sort,

ja que són potents i definits. En atac l´equip mira de xutar però es troba autèntic murs al davant

que propicien que errem de nou sis xuts i no trobem forat a la porteria rival.

El quart acaba 8 a 4 a favor del Manyanet.

De nou a pista per tancar el partit els místers fan jugar un quintet clarament defensiu i

experimentat. Com estava previst els minuts van passant sense que els jugadors franjats ens

facin mal. L´equip està competint molt bé i encara que no gaudim de gaires xuts francs els que

fem van entrant a la xarxa. Els jugadors d´ambdós equips comencen a sentir-se cansats, no

estan oferint gaire més esforç i el temps s´acaba esgotant, així que guanyem el període 3 a 2.

Partit complicat davant d´un equip molt més físic que el nostre. Sembla que serà la tònica

habitual durant la Segona Fase. Per contrarestar això els nois/ies hauran de seguir treballant