els sèniors acaben la primera volta amb derrota

Handbol Claret 24 – Tortosa 29

Hanbbol Claret : Dani, Chachi (6), Davo(1), Muns(2), Matew (2), Albert, Gus(6) – siete inicial – Pol, Oscar(1), Joan(2), Marten, Ferran, Marc Z, Aram(4).

Darrer partit de la primera volta pel sènior. La pitjor primera volta que portem des de que l’equip milita a la Tercera Preferent.

Partit jugat a casa davant el Tortosa, 5è classificat (de 14).  Els darrers 4 anys sempre ens ha tocat el Tortosa al grup i no els hi hem pogut guanyar mai.

Tot i això l’equip sap que ha de guanyar  , ja que la situació en descens virtual, és molt perillosa.

Sortim concentrats , i a tope. Però el Tortosa està en la posició on està per mérits propis,  un defensa que ens ofega, no ens deixa atacar i els llençaments no són clars ni bons.

Sempre ells per davant del marcardor un o dos gols. En defensa els Claretians, tanquen passes al pivot, però amb una primera línia potent, el lateral esquerre i el central, van fent gols.

Per rematar-ho algunes decisions de l’àrbit ens possen més nerviosos, i protestem tontament ; això ens provoca pérdues tontes de boles, amb el que al final sens escapen de 4 a la primera part. 12-16.

No hem fet tan malament les coses, però hem perdut boles tontes, de fet no són pérdues són passes al contrari, contratac de l’avançat i gol fàcil. Van fer uns  7/8 gols així .

La segona ha de canviar el panorama, no podem perdre boles i hem de córrer… però comença la segona part i desastre total, tornem a caure els mateixos errors, i s’ens escapen  de 8, 12-24. Hem fet un gol en 8 minuts.

La cosa pinta molt malament. Relleu a la porteria per un cop rebut de Pol i Dani torna. Els porters fan el que poden,  están en bons números, però  si no fem gols no tenim res a a fer.

Seguim lluitant i mosegant, hem parat de queixar-nos l’àrbit, i intentem superar la situació. Apretem en defensa i … ells comencen a estar molt cansats,  Dani atura més llençaments i fem gols no fàcils però van entrant, i arribem minut 20 de la segona part, i bola per posarnos a 1 gol, anem 22-24. Estem dintre del partit,  fallem la primera opció, ells marquen nosaltres també, minut 22  tenim altre possibilitat, perdem bola, ells fallen també, altre oportunitat   per estar a 1 gol, i bona jugada col.lectiva i … al pal en un xut del Gus, ells recullen rebot i gol , tornen a estar a 3,  hem perdut les oportunitats, potser l’entrenador hauria d’haver demanat temps mort per prendre aire i aclair idees, però acava el partit 24-29.

L’equip juga bé, ho dona tot, tothom fa la seva feina, avui Marten i Ferran s’han sacrificat en defensa a mort, Juanito tot i no poder entrenar ha estat lluitant, David Mateo s’ha exprimit, Chachi i Gus com sempre fent molts gols , Muntse fent de tot, Óscar jugant-se la cara , en Marc , Davo i Aram lluitant i defensant , i que dir dels porters, salvant situacions i errades dels companys, però….. tornem a caure.

Només hem fet 7 punts de 26 possibles, estem a 3 punts del  Papiol,  i 4  de 3 equips empatats  .

La propera setmana comença la segona volta, contra un rival directissim, un d’aquests 3 que està a 4 punts nostres.  Aquest partit valdrà 4 punts, 2 pel qui guanya i 2 que no guanyarà qui perdi.

Si volem mantenir la categoria, hem de seguir lluitant, no podem perdre una sola bola, i hem de deixar-nos la vida per aconseguir-ho.