Categoria pre – infantil — BCN Sants VS Handbol Claret.

El nostre infantil va a Sants per jugar davant un equip que ha començat aquest any a jugar.
El claret no porta molt més, però aquest any de diferència fa molt. Comença el partit com sempre, amb les noies a pista, amb una bona defensa i un bon atac. Ells tenen un xutador,

i la Irene Lopez, passa dificultats per mantenir-ho a ratlla. El partit va igualat, amb petites avantatges pel claret. Passen els minuts i el nostre atac comença a funcionar, el costat esquerra , està brillant i van fent ocasions i gols. A més la nostre central Irene González,  dóna per fí un pas endavant i a part de dirigir l’equip , veu fortats penetra i fa gols, i per donar-li una gran alegria a l’entrenador, fa una jugada amb pase en bot a la pivot, Camila, i gol. La feina dels entrenaments dóna els seus fruits. Així arriba el final del primer període, amb una diferència de 4-5 gols pel claret. Debut del nostre nou jugador Roberto, bona actitut i a poc a poc assolint el nivell correcte.La segona part, apretem a defensa, al BCN  SANTS  li costa fer gols, i correm al contratac i anem fent gols. Tots participem i sumem. Arribem al final, amb repartiment de minuts, amb un 4×2 ofensiu final, que es difílcil de jugar però que no ho vem fer malament. Finalment 14-21, victòria del Claret.
No ho sembla, però la feina dels entrenaments es va translladant als partits. Hem de continuar treballant . Enhorabona.