H Claret – Sant Pedor – Tercera preferent.

Segon partit de la segona volta de la 3ª catalana preferent masculina

Juguem a casa contra el Sant Pedor, equip seriós i homogeni que ens va guanyar la primera volta sense molts problemes.

Amb el canvi que hi ha hagut a la dirección de l’equip des de fa 2 setmanes, esperem que les noves idees i nous aires aportin aquesta intensitat i efectivitat .

Comença el partit amb igualtat, però de seguida, fallem un parell de llençaments , un penal, un contratac i sense donar-nos compte, están 2 ó tres gols per sobre, i nosaltres tornem a necessitar molts llençaments clars per fer gol.

Tot i això apretem en defensa, i aconseguim empatar a 9. Ells tenen una defensa molt molt dura, de fet el seu jugador núm 33, defensa molt més enllà del límit de toleràcia, però l’arbitratge no està a l’alçada i no fa la seva feina.

Empanada per acavar la primera part , el seu extrem Esquerra, ens fa 5 gols seguits, amb un parcial de 5 a 0, i marxen de 5 al descans 9 a 14. No s’ha jugat malament, però en un moment s’ha trencat el partit.

La segona ha de ser punt inflexió per poder remontar, però tot marxa igual; ens costa fer gol, fallem algún altre penal i llençaments clars, i ells amb una defensa molt dura, amb uns centrals defensius que més que handbol feien kick – boxing, que amb la connivència de l’arbit, fa que no es pugui remontar, i final 21-25.

Hem millorat respecte els darrers partits, però no ha pogut ser.

Esperem que el proper partit no tiguem cap desconnexió, i podem sumar punts, que són del tot imprescindibles ja que la nostre situació a la classificació comença a ser quasi definitiva anem tercers per la cúa, amb 8 punts. NOmés 1 per sobre del penúltim i 3 de l’últim.

La semana vinent anem a jugar davant el Sant Just que va justament per sobre nostre a 1 punt. Però la salvació està a 4 punts ja…