Gran partit amb poca recompensa.

10a Jornada CEEB  2ª Fase Pre-Benjamí Grup 2

Handbol Claret- Corazonistas (17-28)

Dissabte 11 d´Abril 9,00 h, al pati del Claret el Pre-Benjamí s´enfronta al líder del grup amb ganes de derrota-los per primer cop.

H. CLARET: Pili(3), Jordi M(1), Alex, Marc(3), Carol(4), Aleix, Pol, Camila(1), Noé(3),  Jordi S(2), Dabret, Emma(1).

Primer quart amb un quintet molt equilibrat que comença defensant fort i llançant a porta amb alguna dificultat. L´equip de Sarrià no ens guanya en físic i això ens facilita aguantar al marcador. Defensivament els Graciencs no estan donant gaires facilitats quan ens ataquen en estàtic i en Noé atura tres xuts sota pals. En canvi en algun contraatac ens han agafat despistats i facilita que en treguin dos gols de marge a falta de 3 minuts que ja no podem contrarestar. Mencionar la bona punteria que estem mostrant avui encara que el seu porter ha realitzat diverses aturades de mèrit. Perdem el quart per 6 a 9.

El segon comença malament i de seguida marxen al marcador. EL Claret malbarata un penal i no arribem a linia de llançament sense que ens robin la pilota. La pressió del rival és asfixiant i tot i que el porter Gracienc atura algun xut la resta de jugadeors/es no arriba a l´àrea rival i per tant no anotem. Dos penals en contra que aprofita corazonistas i final de un periòde sense història que regalem per 2 a 8. En aquest quart hem aprés normes noves del mini-hàndbol gràcies a les indicacions del míster rival que sembla que sigui coautor del reglament.

Al descans, els tècnics arenguen a l´equip per continuar competint. No abaixar la guàrdia ni un moment és molt important i sembla que els nois/es ho estan complint.

Tercer quart amb bona actitud d´inici. Defensa forta aprofitant que el rival juga amb quatre baixets. Això ens permet arribar amb claredat a porta encara que el porter de Sarrià atura uns quants xuts alguns van a dintre i ens permeten tenir clares opcions al marcador. El porter del Claret Jordi M. realitza sis aturades de mèrit i això ens deixa per davant, guanyem per 5 a 4.
El darrer ens permet optar a esgarrapar un puntet cosa que l´equip valora molt. Per desgràcia ja d´inici el contrari s´escapa per 3 gols de diferència i el Claret no gaudeix de gaires opcions en atac. Ens manca profunditat i ens costa molt passar de migcamp, es fa molt complicat competir sense crear opcions de xut i de seguida comprovem que no podrà ser. El nostre porter Marc atura 3 penals però es feina inútil, ja que perdem el quart per 4 a 7.

Hem guanyat un quart al primer del grup i hem competit amb moltes ganes.  Aquest grup donara bones alegries d´aquí poc si aconsegueixen mantenir la gran actitud i sacrifici.