Senior masculí – 2 punts més

Partit corresponent a la jornada 22 de la fase regular de la Tercera Preferent Masculina, vers el H. Alcarràs. Equip classificat just a 4 punts per sobre nostre.

Un dels partits marcats en vermell al calendari, ja era un rival de la nostre lliga, lluitar per mantenir la categoria.

 

Sabem que és un rival dur, sobretot en defensa amb una Excel.lent porteria (crec que és la millor parella de porters de la categoria)

Comencem forts i concentrats, i 5-0  de parcial, no semblem el Claret. Ells ajusten en marcador, i anem marcan però ells també, i anem a la mitja part, 11-8.

Hem de porder parar el lateral núm 25, i el % d’encert és baix. Tenint en compte la qualitat dels seus porters necessitem més de dos llançaments per fer 1 gol.

La segona comenem igual, apretant en defensa. Ells están cansats i podem fer contratacs, que tot i el % baix, anem sumant el marcador.  Prenem ventatges cómodes i arribem al final del partit 25-17.

2 punts per nosaltres, que no serveixen de molt, però que al menys en donen certa tranquilitat , no som tant dolents com els resultats han marcat aquesta temporada.

Destacar en Pol Costafreda, que des de que ha tornat l’equip mostra una milloria , més intensitat defensiva, i velocitat . Tot i això no li digueu que li pujaràn els fums al cap.

 

Continuem penúltims, a 2 punts de avant penúltim (justament l’Alcarràs), i a molts punts de la salvació , quan només resten 8 punts per jugar contra rivals de la part més alta de la classificació.