Debut oficial del nostre equip benjamí

Dissabte 25 Octubre, 16:30 alpati del col·legi Claret, debut oficial del nostre equip benjamí en la competició del Consell Escolar de Barcelona, contra Safa d’Horta.

Molts nervis, molta expectació, el pati per nosaltres sols, i un temps magnífic.

El primer quart va ser molt bó, on els notres van superar els nervis inicials, i van poder superar amb certa claredat al rival, amb una molt bona defensa i uns llençaments prou correctes. El porter Nico, fa moltes intervencions de mérit. L’equip contrari molt lliutador i amb 3 jugadors molt bons i previsiblement perillosos.

DSC_0039

El segón quart, fem els 5 canvis, ja que tenim 14 handbol.listes per jugar, i la defensa també  en bona línea, però els llençaments comencen a anar cap el mig, el porter Victor Potier continua fent que la porteria del Claret sigui molt bona, però  fem ocasions clares i  el porter molt encertat i nosaltres sense punteria, fan que el quart quedi empatat.

Tercer quart, altres 5 jugadors a pista, el Safa segueix apretant, i fent ocasions clares que transformen. Nosaltres llencem i llencem però sempre al mig, i els gols no acaben d’entrar. La defensa continúa sent bona, tot i alguns despistes, i el Safa guanya el quart .

El darrer quart, sabent que si guanyem el quart guanyariem el partit , i podent-se fer canvis.  Comecem com tot el partit correcte defensa, però ells amb els 3 jugadors  més hàbils a pista, acaben trobant posicions clares de gol que transformen i nosaltres no trobem el camí correcte, els canvis no produeixen l’efecte desitjat i perdem el quart.

DSC_0198 DSC_0493

Primer partit, tots hem d’aprendre a competir, els jugadors i els entrenadors. Aquests últims  no havent estat a l’alçada de l’equip sobretot al darrer quart.

Felicitem al Safa-Horta, i pensem les eines per millorar , els jugadors amb els llençaments i els entrenadors per equilibrar els equips per ser més competitius