Dos punts més per al sènior que le consoliden a casa

Handbol Claret 27 – C H Agramunt 19

Handbol Claret: Pol A., Mar Z.(1), Muns(4), Enric F., Gus(4), Marti(6), Aram(2) -Equip inicial- Pol C.(4), Toni L.(4), Ferran, Oscar(2), Enric S., Dani y Fabio.

4t. partit de la temporada a casa contra Handbol Agramunt.  Rival que portava 3 derrotes però que la temporada passada ens havia guanyat els dos partits de la fase regular.

Abans del partit, l’equip obsequià al nostre porter Dani Vicente amb uns regalets pel Toni Vicente, el proper porter de l’equip allà pel 2032.

1393995_10200815509064256_1507768307_n

L’equip surt concentrat ,  correcte defensa, en Pol a la porteria cumplint perfectament, però el marcador igualat, i el seu porter fent un extraordinari partit.  Els 10 minuts teniem un resultat de 4-4 i ja havien errat 6 llençament clars, clars de 6/7 metros.

Les imprecisions , pèrdues i errades ens feien errar, ells fent la seva feina, intentant acavar pels extrems amb un bon encert. Aquesta és la tónica de la primera part, nosaltres aconseguim llençaments fàcils, però no tenim encert i arrivem minut 30, 12-7 però amb 25 llençaments clars, per tant per sota del 50%. El seu porter ens estava amargant el dia.

1459799_10200815508224235_1496147253_n

La segona part comença igual que acava la primera, nosaltres ocasions clares, que ens consta convetir i ells, no tan clares, que en Dani  atura. Tot i axiò els 5 gols es mantenen, i inclús es posen a 4 amb bola per possar-se a 3. Però ells amb pocs canvis,  i nosaltres tot i les pérdues (14 , recordem que tot el que pasi de 3-4 per part són problemes)  apretant i corrent, aconseguim distanciar-nos i ampliar.  Fins els 27-19,  però amb 22 llençaments clars errats.

2 punts més, bons debuts d’en Oscar i en Pol i a pensar en el proper partit contra H.Poblenou