El Senior pierde sus dos primeros puntos fuera de casa

Handbol Egara 31 – Handbol Calret 24

Handbol Claret: Pol, Marc Z (1), Gustavo (6/1p), Muns (1), Marti (3),  Davo (1), Ferran, -Equipo inicial- Dani, Chachi (5/1p), Mateo, Joan (2), Albert (2), Aram (3), Oriol.

Tercer partit de la fase regular contra el Egara Handbol de Terrassa.

A priori un partit complicat pels resultats que havien obtingut.  El dia comença malament, ja que l’hora de reunió per anar a Terrassa  les 10:30, passa  a ser hora de sortida les 11:00 , i en Mathew que per temes logístics arriba encara més tard. Anem cap el partit i arribem  a les 11:50 només 25 minutos abans del començament, encara falten el Chachi i en Davi Vicente. Per acabar d’arrodonir-ho , en chachi no pot escalfar.

Comença el partit amb igualtat, minut 10 empat a 5.  Ells amb 4 jugadors de molta qualitat,  comencen a marcar diferències i aquests 4 jugadors estiren el resultat fins minut 20 amb 10-6 i mitja part un 16-11.

Ells molt concentrat i molt, molt intensos,  amb un 1×1 molt potent , que no podem aturar.  Algunes pérdues o aturades del porter, i aquesta no intensitat defensiva davat la seves ganes, llencen el resultat a la mitja part.

1455998_10152046212925833_51389378_n

La segona comença com la primera, sabem que tenen 4 homes, que amb el pas del minuts pasen a ser 2 i al final queda només un extraordinari (per la categoria) lateral-extrem esquerrà, que penetra, llença i fa jugar a l’equip.  Encara no estabem tots al 100% , en 10-12 minuts de la segona part s’escapen ja definitivament, 26-16, a partir d’aquí comencem nosaltres a despertar, ells fan alguns canvis de jugadors, i arribem a estar a 5 gols; però una pérdua tonta, i un llençament no ben seleccionat, fan que tornin a 7 gols.

Molt plàcidament per ells, acaba  el partit, amb un regust agredolç. Vem estar davant un equip molt potent, possiblement candidat a l’ascens directe a segona catalana, però nosaltres no vem competir, I pensant que podriem haver fet les coses millors I complicar-lis la vida

REsultat final 31-24

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail