Sort dispar per als nostres equips aquesta jornada

BENJAMÍ
Segon partit de lliga al camp del Sant Andreu que acaba amb derrota per 31-27.

Durant tot el partit hi ha hagut una atac molt bo i eficaç, amb passades llargues i pilotes robades. La defensa ha sigut bona tot i que hi han hagut moments de distracció.
Per desgracia hem afluixat a la ultima part i ens han aconseguit remuntar el partit.

Ara a seguir treballant en el joc col•lectiu per tal que tothom pugui participar, així com les ajudes defensives.

Molt bon partit equip!!

Aleví A
Victòria còmode al camp del Sant Andreu per 11-26 (11-49).

La diferència física entre tots dos equips ha marcat el ritme del partit. Des d’un bon començament els hem pogut ofegar en defensa, fent que el seu atac fos lent i d’aquesta manera podent robar moltes pilotes. Encara que ha hagut algunes poques ocasions en les que se’ns escapaven, però les bones ajudes defensives permetien solventar la situació. A tot això també cal sumar les numeroses parades de tots els porter.

El nostre atac ha sigut molt ràpid i individual acabant la majoria de vegades amb un parell o tres de passades només. Cal aprendre a passar més la pilota, sobretot en situacions com la d’avui on la diferència de marcador és tan elevada.

En resum ha sigut un bon partit de tot l’equip amb una defensa pràcticament impecable i un atac molt ràpid

Aleví B

Partit de l’aleví mixt a casa contra el Sant Andreu, partit amb un atac prou fluid però amb una defensa molt tova. La primera part marxem 2 gols per sota (11-13), La segona part comença amb pèrdues de pilota i provoca acabar la part perdent d’11 gols (8-19), aquesta distància s’ha mantingut durant la resta del partit acabant amb un resultat de 32-47.
Hem de millorar la defensa.

Infantil
Jugava partit aplaçat a casa del líder , safa Horta
Comencem amb nervis i sense gaire intensitat defensiva , ells amb una defensa molt intensa i dura, i bona porteria ; fa que es decanti ja el marcador quasi de forma definitiva ; en atac moltes errades en passades i en llençaments que atura el porter . 16-9
Si no apretem la segona , serà un desastre i … es un desastre ; no fem gol , ko defensem , la porteria no ajuda i perdem moltes, moltes pilotes ; 37-16
Ens han passat per sobre sense replica per part nostre

Cadet.
Partit ahir contra un dels equips forts del grup i derrota 31:43. Com sempre, l’ equip ho va donar tot a la pista. Començament molt desancertat (es van fallar els primers 6 xuts), pero vam passar del 1:6 del minut 6 al 9:12 del minut 12; moment en que l’ equip contrari va treure a pista els seus millors jugadors. Aquesta circunstancia i tenir un equip curt d’ efectius (cuasi sempre juguem contra equips de 13/14 efectius de camp i nosaltres no passem mai de 9) va disparar la diferencia fins el 16:25 final de la 1.ª part. Tot i aixo, com no baixem mai els braços, la 2.ª part va ser molt lluitada (con demostra el parcial final de 15:18) i vam marxar amb la sensacio «del deber cumplido».

Sènior
Partit a casa contra Gavà B
Ells ben posicionats en la classificació i nosaltres amb una línia molt negativa
La primera part comença bé , ataquem bé , fem gol fàcil tot i que ells amb una banda dreta molt bona també ataquen bé
Intentem corregir però 16-16 la primera part
La segona intentem tancar millor la part dreta i ara es l esquerra qui anota fàcil , sens apaga la llum en atac fem només 9 gols , i 25-29.
8 atacs de sis metres errats ens tornen a facilitar la sisena derrota de 7 partits jugats