Jornada 19 – 20 Març

Benjamí mixt

Partit davant del Voramar B que deixa veure millores en atac i en les ajudes defensives.

Primera part on ens a costat una mica arrancar però quan ho hem fet hem tingut molt bones ocasions, encara que no totes acabaven on era desitjat. En defensa els hem apretat molt per impedir un joc ràpid, però ens han superat amb molta facilitat els 1×1.

Segona part on a destacat molt el joc col·lectiu, jugant ràpid i fent molt bones passades. En defensa hem sapigut fer molt bé les ajudes i la porteria a funcionat molt bé.

Tercera part on hem corregut molt, creant molts contraatacs directes. La defensa ha sigut menys intensa i ens han tornat a superar amb facilitat.

Última part on ha destacat més el joc individual, pero que tot i així hem intentat buscar s tots els companys per fer-los partíceps.

Aleví

Partit aleví , davant el Sant Miquel , un equip que en la primera fase ens va guanyar els partits clarament

Primer quart molt seriós amb bones accions atac i en defensa forts

Segon quart de nou quedem a cero , i ells ens superen en atac i defensa

Tercer més igualat però sense brillantor en atac i en defensa sempre superats . Els

Nostres porters no poden ajudar i arribem al quart període 8 gols per sota . Finalment 22-33 derrota clara , els seus porters ens han tret molts llençaments molt centrats i nosaltres en defensa no hem pugut amb ells en cap moment.

Cadet

Divendres

Cadet 32-33

Partit aplaçat jugat al Cem turó de la peira ( la nostre pista dels divendres ) davant el Sant Quirze

Partit molt igualat a la primera part , on no hem estat molt fins en defensa , tot i que al final de part , amb un parell accions positives hem marxat 18-15

La segona part similar , amb errades però anem mantenint la diferència de 3 inclús 4 gols

Final del partit algunes errades en llençament han fet que empatessin a 32. Bola nostre temps mort resten 23 segons

Plantegem jugada per llençament , que es fa però acabem perdent la bola i ens marquen el 32-33 al darrer segon . Cara de tontos total però l handbol és així