Arriba el final de les lligues regulars

Benjami mixt

Partit amb altibaixos, on no hem posat tota l’actitud que feia falta i això s’ha notat al jugar.

Primera part on hem començat una mica despistats i adormits, tan en atac com en defensa. Hem perdut pilotes tontes i ens ha costat molt treure de porteria amb efectivitat.

Segona part on hem millorat l’atac, jugant més en equip i no tan individualment. En defensa hem pujat una mica la intensitat i hem pogut tallar diverses pilotes.

La tercera part ha seguit molt bé en defensa i amb molta efectivitat de cara a porteria.

Última part una mica desastrosa, amb molt bons detalls individuals però un mal joc en equip. La defensa ha abaixat els braços i ens han superat amb molta facilitat.

Tot i això hem guanyat el partit per 36 – 21.

Alevi:

Partit alevi a casa contra el corazonistes

Els dos primers quarts ben jugats pels claretians , obtenin bones situacions de gol i bona actitut defensiva

L equip ha obtingut un avantatge que durant els dos següents quarts l equip rival ha retallat però no ha pogut fer ho totalment , aquest dos  quarts l equip s ha relaxat en defensa i accions massa individuals en atac , i a una velocitat molt lenta que no obtenien una bona resolució

Hem d intentar ser constants i més participatius

Infantil:

Últim partit de la primera fase a casa del Safa Horta. Partit variable i inestable que feia que els nostres juguessin més individualment que en equip. La defensa no ha estat de les millors estaven despistats i deixaven espais. Marxem al descans 11-14 al marcador. El joc de la segona part bastant semblant al de la primera però l’equip ja ha anat marxant més del marcador. A causa del resultat s’ha pogut innovar, fer proves i rotacions de posicions. El marcador no reflecteix el nivell de joc en el que ha estat avui l’equip. Amb aquesta victòria, l’equip acaba i es classifica com a primers de grup per a la segona fase. Felicitar la milloria en la porteria.

Cadet:

Partit a casa del CEH Bcn Sants. Durant la primera part, l’equip no ha sortit bé a l’inici del partit, despistats i falta de concentració. En atac hi havien errors de passades, i llançaments a porteria poc efectius i treballats. En defensa faltaven les ajudes i tenir clar els moviments i recorregut per posició. Marxem al descans perdent amb diferència. La segona part l’equip sembla que comença agafar ritme hi ha jugar com saben, poc a poc van retallant distància al marcador, fins arribar un gol a baix. Així i tot els erros de la primera part han passat factura i difícil poder superar al marcador rival. Felicitar el debut del porter que ha fet un partidàs, ajudant a l’equip a poder remuntar i apropar-se al marcador. Resultat final 27-25

Senior

Diumenge a la Verneda el sènior afontava un partit important per a la classificació de la fase d’ascens. El derbi contra el H Sant Andreu de Barcelona.

El partit començava bé per als nostres amb una bona defensa i un atac fluid que feia que se n’anés al marcador de tres o quatre gols. Fins al tram final de la primera part on la falta d’efectivitat en atac del Claret va fer que el Sant Andreu escurcés l’avantatge fins a arribar a la mitja part amb un empet a 11 gols.

A la segona part la defensa del Claret va ser més efectiva fent que els visitants només fessin 6 gols i manant al marcador durant tota ella fins al resultat final de 19-17.

Bon partit dels nostres que fan un gran pas amb aquesta victòria. Encara així cal millorar el percentatge d’encert en els llaçaments de cara a porteria.

La setmana que ve descans i en quinze dies arriba la recta final de la lliga regular.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail