El sènior es consolida als llocs de classificació a la fase d’ascens

Benjamí

Partit molt intens del benjamí a casa del Lycée Français.

Hem començat el partit una mica despistats, perdent pilotes tontes i no gaire atents amb l’oponent directe.

A la segona part hem posat més nervi en defensa i d’aquesta manera les coses han començat a sortir millor en l’atac. Cal destacar les diverses parades d’en Paco.

A la tercera part hem seguit amb la mateixa tònica en defensa i hem millorat l’efectivitat de cara a porteria.

A la darrera part hem corregut molt, fent moltes passades llargues de contraatac, encara que no totes arribaven on era d’esperar.

Així que podem dir que el partit ha anat de menys a més i hem pogut emportar-nos els dos punts, tot i que fins la quarta part anàvem empatats.

Aleví

Partit a casa del Corazonistes
Comencem bé el partit , amb bona porteria , bons atacs tot i algunes pèrdues de pilota
Segon quart desastre total , parcial de 9-0. Defensem fluix , i nuls en atac , no som capaços d’avançar ni aturar los , tot i les grandíssimes aturades del porter Àlex
Tercer i quart parts , defensem amb més concentració , ajudes , i atacs fàcils amb llençaments que anem convertint , bona porteria i tots lluirant , remuntada fins el 28-28 tot i que un gol clar que hem marcat , l arbit no l ha vist , ha preguntat l equip local iens hem quedat sense anotar
Bon partit en general tot i el segon quart

Infantil

L’infantil va jugar a casa l’handbol Berga. Partit disputat i ben jugat que va permetre poder fer canvis i proves de jugadors i posicions. S’ha vist un augment i millora en l’eficàcia dels llançaments. Primera part treballada que ens ha permès marxar del marcador 4 gols. També s’ha vist millora i s’ha treballat més amb el joc amb el pivot. Segona per bastant estable i similar a la primera.

Cadet

Partit cadet a casa davant els Maristes Rubí
Partit on hem estat bé en defensa i atac . Sempre concentrats , defensant fort i pujant ràpid contratac
A la mitja part 17-7
Hem fet rotacions , tothom participant , jugades en atac i defensa seriosa i amb ajuts . Final 34-19

Senior

Partit disputat principalment al segon temps. Molt bona defensa del Claret als primers 12 minuts amb un parcial de 1/7.
Reacció de l’equip local amb resultat de 7/9 en minut 23 i final del primer temps amb reacció de l’equip visitant i resultat de 8/12. L’equip local ha llançat 5 penals (convertits 2) i l’equip visitant 4 penals (tots convertits ).
Al segon temps el Claret torna a mostrar la seva solidesa en defensa mantenint una renda de 4 gols de diferència al minut 15 (14/18). A mitjan segon temps s’incrementa la duresa de l’Equi local en diverses jugades, ocasionant 2 exclusions del dorsal 6 (minuts 17 i 26)
La grada local encoratja el seu equip a continuar amb aquesta duresa al partit. Això fa que al minut 27 es produeixi una targeta vermella al jugador local 44 per simular exageradament una falta en atac del número 8 del Claret. Després de protestar tots dos jugadors, se sanciona el número 44 del Sant Llorenç amb targeta blava i, exclusió de 2 minuts al número 8 del Claret.
El partit finalitza amb resultat de 22/25 després d’haver llançat al segon període l’Equip Local 2 penals (no convertits) i l’Equip Visitant 2 penals (1 convertit)
Bona defensa del Claret, excepte a la franja de la primera part del minut 12 fins al 23, i bona efectivitat en atac (25/38). Amb 66% d’efectivitat.

2 punts per al Claret molt ben treballats.