Els nostres equips segueixen sumant

Benjamin

Partit molt ben disputat del nostre benjamí, on es veu el treball realitzat en els entrenament.

Durant tot el partit hem treballat molt bé tant en atac com amb defensa, on hem pogut robar moltes pilotes, tan quan les passaven com en el bot.

La porteria també ha ajudat molt, amb diverses parades en cadascuna de les parts, i després bones passades de contraatac.

El bon atac i la gran efectivitat de cara a porteria ens ha permès allunyar-nos en el marcador.

Així que tots els aspectes ben treballats han fet que poguem emportar-nos el partit.

Aleví

Partit aleví a la pista del Sant Andreu
Partit a les 09:00 , on el fred i la son no han afectat l equip . Dos primers quarts molt seriosos , en defensa tot i alguns errors en general molt bé , en atac amb bons passes i llençaments clars que no hem sabut afinar , el seu porter ha aturat molts molts llençaments .
El tercer quart , fatal hem estat erràtics en defensa , sense ajudes i ens han superat clarament
El quart ha estat més ben treballat , més ajustat però amb millors llençaments i defensa hem pogut guanyar el partit
Hem de seguir entrenant per continuar aprenent a jugar millor

Infantil

Partit molt disputat i igualat fins al final. Primera part hem sortit molt bé i connectats al partit des del minut 1. Atacs i circulació de pilota fluida amb jugades d’un extrem a l’altre. Defensa a estones estàvem descomptats i ens faltaven acabar d’arribar les ajudes, però hem sigut capaços de rectificar. Marxem al descans amb un a baix al marcador 9-10. Segona part hem seguit en la mateixa bona línia de la primera part. Atacs continuats i joc molt cooperatiu i defensa a forta amb més ajudes.
En resum, molt bona feina en el partit fruit d’una bona dinàmica de treball en els entrenaments.
Destacar també les bones aturades dels nostres porters que ens han permès posar-nos pel davant al marcador.
Reusltat final empat 20-20

Cadet

Anem justets amb 3 canvis . Comença el partit igualat , ells son forts en defensa , i no triem els millors llençaments , i el seu porter molt bó de mans i ràpid ; fa que tot estigui igualat .
Apretem en defensa , algunes aturades d en Kosta i marxem de dos ; tot i això anem al descans 15-14
Comença la segona , la defensa continua ferma i l atac per la banda dels esquerrans funciona , marxem de 3 . Ells apreten en defensa , el porter torna fer instervencinons de mèrit i ens empaten. Ajustem atac amb unes bones defenses , que fan que Kosta torni a tenir èxit i podem marxar del marcador per tenir un final tranquil
26-30 tot i que l àrbit es descompte i ho deixa en 27-29