Bon començament d’any pels nostres equips

Aleví

Primer partit segona fase de l ALEVI
Amb només 6 jugadors, a casa contra el Sant Andreu
Bon partit , bona actitut defensiva general que ens ha donat tranquilitat per atacar millor
Millorem en actitut , qualitat de pase i recepció ; per tant bon inici de la lliga
Felcitats

Infantil

Inici del partit despistats tant en atac com en defensa, errors en passades que ens ha interceptat i llançaments precipitats. Falta concentració que  poc a poc ha anat apareixent.

Resultat bastant igualat i marxem al descans amb un abaix al marcador.
Inici de la segona part molt millor on hem tingut més efectivitat en atac, continuïtat de joc i han aparegut les ajudes en defensa.

Juvenil

Partit juvenil a casa del Calella , líder del grup
Anem sense porter , varies baixes i 4 cadets
El partit s ha competit , s ha canviat actitut defensiva que ha provocat incomoditat als locals i bones aturades del nostre jugador / porter . Hem defensat fort , amb recolçaments i potència : hem recuperat boles i ens havíem proposat pujar contratac ràpid i ho hem fet . També havíem dit de jugar bola ràpida i ho hem fet . Tot bé menys algunes pèrdues molt molt tontes de pilota i l efectivitat de llençaments de 6 metres que entre els pals i el seu molt bon porter no ens han deixat rematar la feina ; ens hem posat a 1 a la segona però un parell d errades en pase o llençament ha tornat la diferència a 4 gols
Regust agredolç podríem haver guanyat però ho hem sabut . Hem vist el camí del que s ha de fer d aquí a final de temporada

Senior

Dissabte a la tarda el sènior afrontava un partit complicat. S’enfrontava al Castelldefells, equip que en anada s’havia endut els punts del pavelló de la verneda gràcies a un gran defensa. A això se sumava les baixes als nostres que només van poder fer el desplaçament amb nou jugadors.

El partit va començar amb una defensa individual a tota la pista per part de l’equip local que va durar tot el partit i que pretenia ofegar físicament els nostres. Tot i així els nostres jugadors van saber atacar-la no perdent el ritme del matx fins al final de la primera part, on els locals marxaven de dos gols.

Al segon temps la història va ser similar, el castelldefells fent la seva defensa mixta intentant buscar les fallades per sortir en contraatac i així fer gol ràpidament. Però amb la diferència que en aquesta segona part la defensa del claret va millorar i gràcies a ella i una immensa porteria (una vegada més) van capgirar el marcador fins al 21-24 final.

Dos punts molt importants contra un rival directe que ens apropen una mica més a l’objectiu final