Cròniques del cap de setmana. L’infantil segueix liderant la classificació

Benjami

Partit molt complet del nostre benjamí. Un bon atac i moltes recuperacions de pilotes ens han permès guanyar davant d’un gran equip.

Alevi

Partit jugat a casa davant un equip infantil del BCN Sants

Un equip de nois més grans d edat i de tamany . Tot i això el Claret va estar intens , va defensar i va atacar intentant no perdre moltes pilotes i fent combinacions i bons llençaments ; però ells amb un bon porter a més molt gran d envegadura va fer moltes aturades

Ells aprofitant la superioritat física eren més efectius

En fin bon partit tot i el resultat , on la diferència física va ser determinant

Infantil:

Partit complicat i treballat a casa que fins al transcurs de la segona part no hem pogut marxar del marcador. Primera part igualada on la nostra defensa no era prou efectiva i no hem sortit del tot concentrats en el partit. Hem marxat al descans perdent de 3 gols. En la segona part l’equip ja ha sortit més concentrat i poc a poc s’ha pogut anar remuntant el resultat i millorant les errades en la defensa de la primera part. Destacar el bon paper que ha fet el porter Pàvel

Cadet

Partit de segona volta davant La Salle Bonanova , a casa al Cem La Bàscula

Volíem fer un bon partit , ja que a casa seva no vem jugar bé i el nostre porter no va poder anar

Dissabte estàvem tots , amb ganes i havíem treballat com defensar el pivot

La primera part va començar Igualada , amb Kosta en la porteria aturant bé , i nosaltres atacant bé , sense perdre pilotes . Costava arribar a fer bons llençaments però estàvem al partit

Ells amb un equip més equilibrat , buscant sempre millor opció , van anant distanciant se al marcador . La primera part 4 per sota; comença la segona en la mateixa tònica , ho intentàvem però no retallaven . Vem provar canvi a la porteria Èric que porta uns dies entrenant de porter ; va sortir efecte , un parell d aturades , algun llençament fora i empatem. Falten 15 minuts , havíem fet el més difícil . Però a partir d aquí la Salle va continuar amb les rotacions , jugant en equip i el Claret no va poder aguantar

Derrota clara davant un equip que jugava en equip i el Claret no va poder

Juveniles

El dissabte a la tarda l’equip juvenil viatja a la pista de l’Argentona, un equip que a priori amb la classificació en al mà tènia que ser del nostre nivell.

El partit començava bé per als nostres que enllaçaven uns bons atacs i en defensa no deixaven que l’Argentona estigués com en la pista. Amb el que el marcador es mantenia igualat. Sobre la meitat d’aquesta part i després d’algunes precipitacions en l’atac per part dels nostres l’Argentona es va anar de quatre gols en el marcador.

Però després d’uns ajustos en defensa vam tornar a agafar la cara al partit retallant la distància a 1 gol.

En la segona part la història va ser semblant, els nostres errors defensius o atacs precipitats feien que els locals s’enlairessin una altra vegada en el marcador i els nostres tornaven a retallar, encara que mai van aconseguir donar la volta al marcador, la qual cosa posava a poc a poc mes costa amunt el partit.

En els últims minuts la diferència es va tornar a engrandir i ja va ser insalvable amb un marcador final de 28-25. Remarcar a la bona feina que a poc a poc es va notant en els partits i que al final donarà resultats. Toca treballar la defensa ja que 28 gols són molts gols i amb una miqueta mes de concentració el partit es podria haver tirat endavant.

Specials

Segon partit de l’equip acidH Handbol Claret-Gràcia contra l’equip dragons. Partit de jornada amb la col.laboració de jugadors/es voluntaris del club.

Primera part molt igualada marxant al descans amb un parcial 3-3 al marcador. A la segona part ens han mancat aspectes ofensius com l’efectivitat a porteria. Poc a poc l’altre equip s’ha anat escapant al marcador i tot i remontar, ja no els hem pogut agafar. 

Cal destacar el gran paper que ha fet el porter de l’equip rival.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail