Bona jornada amb sabor de victòria

Aquest cap de setmana els nostres equips han puntuat en totes les pistes, aquí us deixem unes petites cròniques de les seves trobades

Benjamins

Partit on poc a poc es veuen els progressos de l’equip. Amb un bon atac i la millora defensiva que ens ha permès guanyar el partit.

Alevins

El Partit jugat a casa dissabte a les 16:00 davant Sant Andreu femení

Bona actitut de l equip , seriosos en defensa .  Anem progressant , el Claret amb més experiència que el Sant Andreu va anar sempre al davant del partit , amb rotacions i  bona aportació dels jugador@s que han començat a jugar aquest any . Últim quart amb les 3 noies en pista ,  que tot i que dos han començat aquest any ,  sempre donem el 100%

Felicitar a tots pel joc desplegat , la instensitat i la pinya .

Poc a poc però amb bona lletra anem millorant

Cadet

Partit disputat a la pista de Bordils dissabte al matí

Teníem el record del partit de la primera volta on vem guanyar amb certa tranquilitat . El guió anava més o menys igual , per sobre de 3/4 gols la primera part , al ser de primer any l equip local i el Claret de segon any , s imposava la major força i velocitat ; però a finals de la primera part comencen les relaxacions i acava el parcial amb un 15-17

La segona ( tot el la xerrada de la mitja part ) comença pitjor encara i amb un parcial de 5-0 es posen 20-17. Pals , aturades del seu porter , i pèrdues de pilotes presagiaven el pitjor .

Sort que en Kosta des de la porteria va començar a fer aturades de mèrit des dels extrems i dels primeres línies , això va fer que amb algunes pèrdues de pilotes del Bordils , se li donès la volta al marcador per acabar guanyant el partit 27-30 però no va deixar fer rotacions i que poguessin jugar tots els jugadors i participar més equitativament

Hem d aprendre a estar concentrats 100% del temps i intensos en un 200%

Seniors

El sènior afrontava el derbi barceloní del grup, un partit enmig de la taula de classificació que els nostres haurien de tirar endavant si volen continuar estant en els lloc de dalt.
El Partit no va començar bé ja que el claret de seguida es van posar per sota en el marcador i malgrat la nostra defensa no era dolenta, no acabava de funcionar correctament, el que feia que la distància mai fos superior a dos gols, però tampoc inferior a ella. Arribant a la mitja part amb un 13-11 a favor d’un Sant Andreu que sàvia aprofitar les fallades defensives per a no perdre el comandament del partit.
La segona part va començar amb el mateix guió, en el qual el locals continuaven comandant en el marcador, però sobre el minuts 15 els nostres van començar afinar la defensa arribant a un empat a 18 i fent que poguéssim sortir al contrataque en un parell d’ocasions, la qual cosa va produir que es posessin per davant en el marcador. A partir d’aquí ja no es va perdre el ritme del partit defensant aquest avantatge per a arribar al final amb un 24 – 26.


Bon partit per part dels nostres en saber remuntar un marcador advers i no donar mai el partit per perdut, esment especial a Iago i Sergi, juvenils que debutaven amb el sènior i que van fer una gran partit.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail