El Sènior guanya al Líder a casa i no perd el pols a la competició

La jornada començava en la pista de liceu francès, comte els nostres benjamins tiraven endavant el seu partit, l’equip lluito molt en atac i tub una bona defensa. Fent un molt bon partit en general, encara que fins i tot els queda camí per recórrer.

Mes tarda en el camp del Safa Hora l’aleví s’enfrontava a un rival mes experimentat. Es van perdre les 4 parts. Encara que els atacs són millors la defensa va ser mes fluixa a causa de la perduda de concentració ja que això va fer que estiguessin poc intensos. El resultat final va ser de 35 – 20.

Aquest mateix matí partit fred de l’infantil en la pista del Sant Pedor on es va poder sumar la victòria

La primera part va ser molt ajustada on calia millorar uns certs aspectes en la defensa, ja que aquests feien que el contrari marqués gols amb facilitat, arribant al descans amb un empat a 14. En la segona part la millora defensiva dels nostres va fer mes difícil que el sistema ofensiu dels locals la superessin fent que ens enlairéssim del marcador fins a una renda de 6 gols amb la qual acabo el partit.

Va haver-hi una bona feina col·lectiva i cooperatiu dins de l’equip que ha fet que els jugadors hagin fet un pas endavant.

Per la seva part el Cadet visitava la pista del Sant Llorençs a primera hora del matí. De nou amb el hàndicap de no tenir porter, però amb un equip molt seriós en defensa i amb atacs ràpids, que fa que hi hagi menys perdudes de pilota que en setmanes anteriors. En la segona part els nostres van mantenir el tipus i no es van adormir com en altres ocasions. Fent que la bona defensa i els atacs ràpids els portessin a un 28-35 final

Esment especial als “porters” Agustí i Noè

L’equip juvenil va tenir una trobada complicada com a locals, ja que fins i tot la bona feina en la pista el resultat final va ser 23-28, a causa de les fallades defensives que va fer que l’UE Calella obrís en el marcador una distància insalvable.

Finalment el Diumenge al matí el sènior rebia al líder de la classificació el Sant Llorençs, equip que no havia perdut cap partit en el que portava de competició. Els nostres van començar el partit molt seriosos i amb uns atacs fluids i senzills que feien que els gols caiguessin del nostre costat en cada superioritat amb facilitat. D’altra banda el Sant Llorençs no trobava el seu lloc ofensivament parlant a causa de bona defensa local que cap a que a la mitja part arribés amb un 14 – 9 en el marcador que cap a proveir una còmoda segona part.

Però la història va ser ben diferent ja que la defensa dels nostres sota el ritme i deixava que un dels jugadors de l’equip visitant, ell només, retallés la diferència a dos gols, fent gairebé 5 o 6 atacs continus gol. Ja que en l’atac van començar a tornar els vells fantasmes de les perdudes de pilota i els nostres no marcaven. Els deu últims minuts van ser un estira i arronsa de gols i quan quedaven 50 segons el Sant Llorençs tènia bola per a empatar el partit. Però gràcies a una bona defensa i robatori de pilota dels nostres que va acabar en gol es va poder sentenciar el partit.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail