Estrena d’Alevins i Benjamins en competició oficia

Aquest cap de setmana tres dels nostres equips tenian cites importants. Tant el Benjamí com l’Aleví començaven la seva marxes en la competicions i el sènior rebia a un dels equips forts del seu grup. Tots els altres tenien jornada de descans degut a la preparació de. CES del mes de gener.

El divendres a la tarda en les instal·lacions del col·legi Virolai el benjamí s’estrenava amb el primer partit de l any i primer partit per 3 jugadors nous i condicionats per no tenir cap canvi a la banqueta .
Bona feina en defensa , tots van lluitar com sempre demanen les entrenadores , i en atac bones combinacions que acabaven amb xuts on els porters del Virolai es van lluïr . Bones sensacions i a seguir treballant.
Felicitats tot i la derrota


Els nostres alevins estrenaven nous jugadors i nou entrenador . Debut de Mariona i Bruna, que amb Ona , formaran una tripleta de garanties . Estrena també de Gabi i Àlex i també la recuperació d’en Bernat que després d’ 1 any i mig sense jugar , tornava .
Ha estat un bon partit , bona defensa , bona actitut , ha fet que costés molt rebre gols . En atac molt a millorar , moltes boles perdudes , però tot i això s ha pogut obtenir una victòria.
A seguir disfrutant i treballant

Finalment el diumenge al matí el sènior afrontava el seu partit contra el Castelldefels, Un equip jove però que ja en l’escalfament denotava tenir un bon bloc.
Tot el partit va ser molt igualat mostrant el marcador en la mitja part un 9-9. Els nostres treballaven bé en defensa, però en atac tenien excessives perdudes de pilota. El Castelldefels per la seva part aprofita contraatacs i bon llançador per a mantenir-se en el partit.
La segona part va ser igual de competitiva amb intercanvi de gols que feia que cap dels equips s’enlairés de l’altre. Al final d’aquesta part l’equip visitant va saber aprofitar millor les seves oportunitats i els nostres van penalitzar les excessives perdudes durant tot el partit acabant amb un 23-25 final. Encara la derrota el sènior continua tercer en la classificació i treballant mes dur podrà mantenir-se en aquestes posicions per a com a objectiu passar a la següent fase.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail