Cadet masculi – Anem pel bon camí. 

Diumenge 3 març 2019
Darrer partit de la primera fase del cadet .
Com ja hem comentat diverses vegades, aquesta temporada pel nostre cadet és de transició, una travesa pel desert, amb poques esperances d’obtenir resultats positius. De fet veniem la setmana passada de perdre a casa davent el Parets per 18-27, on aquesta derrota tenia un regust positiu, ja que es va fer un molt bon partit.

Darrer partit per tant a casa del BCN Sants, el partit de la primera volta el resultat va ser 8-32.  El nois surten molt concentrats, tot i ser les 09:00 ; ens posem pel davant, i el marcador està sempre igualat, però la defensa està sent molt bona, tots a una, uns recolçaments i ajudes molt bones, i així arribem a la fi de la primera part al davant. 10-11. Estem dintre del partit, i tot i les pérdues de pilota i llençaments de 6 metres que per no agafar bé la pilota marxen molt lluny, estem competint el marcador.
Comença la segona, i la defensa segueix a molt bon nivell, tapen els jugador claus, i anem dos defenses sempre.
L ‘atac, amb llençament del nostre xutador Damià , molt efectius, i poc a poc ampliem diferències, . Minut 14, estem 15-21. Hem de mantenir el nivell, i intentar aguantar . Ells apreten en atac, i estem una mica cansats i comencen a retallar diferència, ens costa fer gol ara, les cames i els nervis fan efecte i donen la volta al marcador, 23-22. Ataquem i aconsguim amb motl esforç l’empat a 23 a falta de 2 minuts.  Bola d’ells i l’equip es conjura per tal d’aconseguir al menys l’empat. LLuita  i ajudes i final. 23-23.
Tantes vegades els entrenadors han dit que la feina estava funcionant, i poc a poc l’equip anava progressant , doncs aquí el resultat visible, que anem pel bon camí.
Comentar també que per fí, l’equip té entrenador definitivament, Pol Gutiérrez, que en el seu primer partit a la banda, acosegueix un gran resultat pel nostre cadet. Felicitats a tots i enhorabona.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail