infantil masculí – Handbol Claret (35) –  Serradells Andorra (12)

Handbol Claret (35) –  Serradells Andorra (12)

Complex Esportiu La Bàscula de Barcelona,  16 de febrer de 2019 a les 17:15h.

Molta diferència entre els dos equips, com ja indica el marcador final (20-7 a la fi del primer periode). Els nostres han sortit concentrats des del primer moment, aplicant-se solidàriament en fer una bona defensa i en atacar amb criteri, tant a l’hora de donar la pilota a l’extrem amb aventatge com per fer jugada pel centre i llançar o donar assistència al pivot o als laterals (francament espectacular alguna d’aquestes assistències). També s’han aconseguit força gols al nostre favor en jugades de contraatac, que aquest cop hem interpretat molt bé.

El rival intentava basar el seu atac en els seus jugadors més grans, trobant el gol en algunes ocasions, més per força que per error de marcatge dels nostres defensors. Tot i que la seva defensa no emha estat massa intensa, això no treu gens de mèrit al nostre joc d’atac, que ha estat francament bo.

Els nostres nois s’ho han passat bé jugant avui, han estat seriosos i concentrats, sense caure en cap moment en una possible relaxació (que podria ser fins i tot comprensible) al veure com les diferències en el marcador s’anaven fent més grans amb el pas dels minuts. Bon partit nois!! Bona actitud, i ben jugat!! Seguim!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail