infantil masculino – Handbol Claret (19) – B. M. Pau Casals (12)

Partit jugat al Complex Esportiu La Bàscula de Barcelona, el 15 de desembre de 2018 a les 17:30h.

Les vacances de Nadal encara no han arribat, però ho ha semblat durant gran part del matx. En general, poca intensitat en el joc per part dels dos equips, moltes pèrdues de pilota, atacs poc fluids i poc convenciment en el llançament. És clar que ens ha influit negativament el bon grapat de baixes que teniem, obligant a alguns jugadors a ocupar posicions poc habituals per a ells. Potser per això la confiança del grup ha minvat, i el partit s’ha tornat certament espès per moments. Només en aquest context es pot entendre com, per exemple, hem començat el partit amb un 3-0 a favor i amb un tres i no res hem passat a un 3-4 en contra. Tot i que el rival tampoc ens apretava massa, calia una reacció: temps mort demanat pel nostre entrenador als 10 minuts de la primera part. Resultat: hem començat a moure millor la pilota, jugant amb extrems i fent més i millors encreuaments.

A la segona part ha hagut moments de més intensitat defensiva, i en atac s’han vist algunes jugades molt maques, que curiosament solien acabar en pilotes al pivot després d’una bona desmarcada. Així ha anat evolucionant el partit, per acabar en victòria dels nostres infantils per 7 gols de diferència. Indubtablement, el millor ha estat que hem guanyat el partit. El joc, tot i que els nois ho han intentat, no ha estat tan vistós com en altres ocasions. Ara toca un merescut descans nadalenc, per carregar piles per afrontar amb ganes el que ens resta de competició el 2019.

Felicitats equip per un bon 2018, i Bon Nadal a tothom!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail