Resum de la jornada

Primera i segona jornada competició del Pre – Benjamí
Els més petits ja han jugat dos partits, i ha estat fantàstic.
Els novells, que s’estrenaven jugant partits, van anar a la pista del Voramar, i van fer un primer partit sensacional. Amb tots els nois i la nostra Clàudia, gaudint, lluitant, i passant una bona estona; a més tot i els nervis, van jugar molt bé, fent gols, i molt bones jugades, que els hi van donar la victòria.

Dissabte passat, van jugar el primer partit a casa, davant del Corazonistes. Nous debuts  de nous jugadors, que ens van donar moments molt emocionants, i divertits. LLuita i diversió, els nostres ho van donat tot, i estan més motivats per gaudir dels entrenaments i dels partits. Un empat davant aquest gran rival va ser el resultat final. Tot un luxe poder veure els més petits jugar, gràcies noi@s i a continuar progressant.
Primera i segona Jornada del Pre – aleví.
Primer partit davant Voramar, equip molt potent de Barcelona, on sempre juguen molt bé a handbol.
Els nostres , estrenen categoria, companys i entrenador; i en un partit molt igualat, on les coses encara no surten com es pretén, però que on es va lluitar , i defensar a tope.Bons quarts amb bones jugades i defenses, amb altres amb errors i encerts d’un molt bon rival, a la fi, taules al marcador.
Segon partit , dissabte per la tarda, a casa nostre. Davant Corazonistes, molt bon rival, també, amb força tradició handbolaïre. Partit que comença molt bé pel Claret, amb un bon quart, però que el rival es refà al segon ; bones jugades , ajudes, i errades, al tercer i el quart, que donen un altre empat, tot i que la sensació agredolça de que amb una mica més de concentració tot hagués anat millor. Però els nous aprenent a marxes forçades i un equip nou que ja té molt bones maneres. Enhorabona, i a gaudir de l’handbol.
Primera i segona Jornada Aleví ( Consell )
També toca primer partit davant Voramar, equip amb ja uns quants jugadors «veterans» que porten ja 2 o 3 anys jugant, i uns altres nous ( i esperant a en Leo, que ja queda menys) . Nou entrenador també, i moltes ganes de començar. Comencem davant un bon rival, a casa seva; i tot molt ajustat, tant ajustat que va quedar en empat . Bon partit en general, els nous fantàstics, i el primer pas per una molt bona temporada.
El segon partit a casa, davant Jesús Mª Josep de Sant Andreu;  debut de la Maria, la guerrera de l’equip ; i un partit més, i les coses milloren, el rival llluita , però no pot amb els claretians i bones jugades, aturades, contratacs, bones defenses, fan que l’equip rival , encara una mica verd,  fan que el partit vagi pel bon camí, sense estridències, però s’aconsgueix la victòria.
Primera i segona Jornada Aleví Mixt ( Federació )
Feia molts, molts, molts anys que l’handbol Claret no tenia equip de base a federació catalana. Aquest any tenim un , amb l’orgull de ser al campionat de catalunya , davant dels rivals més importants de Catalunya, i el nostre equip mixt, amb 3 noies , que són peces fonamentals del grup a tots nivells.
Primer partit a Granollers, davant del Granollers «B» , primer partit a pista gran, i de 7×7 . Primer quart guanyat, fantàstic. Qué bé han començat la competició, però davant un excel.lentíssim rival, amb molta , molta qüalitat, sabedors de cóm es juga, donen la volta al marcador, per petites diferències, i per detallets, com pilotes perdudes, o errades de 6 metres, i guanyen les 3 darreres parts, i per tant el partit. Tots molt contents, primera experiència molt positiva.
Segon partit a casa davant del Granollers «A», i es nota la diferència amb els seus companys del «B». Un equip molt complert, dos porterassos,  i gent que defensava molt bé, atacava millor, i no ens van deixar respirar. Derrota justa, però que ha de motivar el noi@s per entrenar més fort, i saber cap a on hem de procurar anar.  Hem d’intentar jugar com aquest rival, amb velocitat, encreuments constants, ajudes defensives, i una qualitat de llençament molt, molt bona.  Ànims, i a entrenar a tope, per aconseguir competir millor.