Resumen de la jornada del 27 de Noviembre

Prealeví Mixt. 1a Fase, Grup 02, Jornada 5.

Handbol Claret – Associació Sant Martí Esport (30-25)

Dissabte 26 de Novembre de 2016, 11:30h, al col.legi Pau Casals-Gràcia. Parcials per quarts:

5-7, 7-8, 7-4, 11-6.

Partit igualat amb dos quarts per a cada equip. En la primera mitja part hem tingut molts problemes en la passada: no sempre passàvem la pilota a companys millor posicionats, i quan ho fèiem érem molt imprecisos. Com a conseqüència, moltes pilotes perdudes –fruit també de la bona defensa dels rivals– que habitualment han estat aprofitades per l’equip contrari per a muntar perillosos contraatacs, i així guanyar els dos primers quarts.

30933928420_dd2fc39e94_z

Tot això ha canviat a la segona meitat del matx, on hem lluitat molt més. Hem estat millor en el recolzament, en la passada i en defensa, tot controlant amb més criteri i intensitat els millors jugadors contraris. Si a tot això s’afageix la notable millora en atac, s’entendrà que la recompensa hagi estat la victòria en els dos darrers quarts. En resum, entretingut partit en el que hem anat de menys a més, i on l’empat és un just resultat a la vista dels mèrits d’un i l’altre equip.